Kerstversiering

Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Breda en kom alvast in de kerstsfeer!

1 - 37 van 37 producten

Kerstversiering kopen in Breda

De allerleukste tijd van het jaar is natuurlijk de kerst. Dit is hét moment om huis en tuin mooi te versieren en compleet in de kerstsfeer te brengen. Ieder jaar toveren wij ons tuincentrum helemaal om tot een prachtig kerstparadijs. Daarom bent u bij Poppelaars in Breda op het juiste adres voor diverse soorten kerstversiering. Benieuwd wat u onder andere bij ons kunt vinden? Lees dan snel verder!

Kerstversiering kopen? Kom langs bij tuincentrum Poppelaars in Breda

Kerstversiering in diverse kleuren, maten en soorten

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt de mooiste kerstversiering die bij u past. Onze kerstshow wordt door onze kerst experts ieder jaar mooi opgemaakt om u te inspireren voor de kerst. Bij Poppelaars in Breda vindt u kerstversiering met de laatste stijlen, kleuren en trends. Wat kunt u onder andere in ons tuincentrum vinden?

  • Kerstballen
  • Houten kersthangers
  • Guirlandes
  • Kerstkransen
  • Decoratie voor op de kersttafel
  • Kerststerren

De kersttrends van 2022? Die vindt u natuurlijk bij Poppelaars

Uiteraard vindt u in ons tuincentrum de kersttrends van 2019. Ieder jaar staan er super hippe trends centraal die u bij ons kunt vinden. Het gaat dan vooral om kleuren en stijlen die jaarlijks veranderen. Natuurlijk vindt u bij ons in Breda altijd de gewone kerstversiering in bijvoorbeeld de kleuren wit, rood en groen. Maar welke trends zijn dit jaar nieuw?

  • Winter Wonderland: Romantische witte en blauwe kleuren, het bevroren glas effect, en dromerige patronen van een besneeuwd landgoed. Winter Wonderland komt tot leven in dit thema dat dit jaar veel terug te zien is!
  • Bohemian forest: heide en bos elementen samen met mosgroen, macramé en goud tinten. Dé combinatie van een winterse dag op de heide en een bohemian stijl samen vormen samen dit dromerige thema dat dit jaar te bewonderen is. 
  • Luxe, romantisch en zoet: Roze, velours, engeltjes, kandelaars en alles wat romantisch oogt. Het mag dit jaar allemaal bij elkaar komen voor een zoete sfeer. 
  • Bijzondere kerstballen: Naast de kleur- en vorm thema's zijn er dit jaar -meer dan ooit- de bijzondere kerstballen. Dat zijn de ballen die niet rond zijn, maar denk bijvoorbeeld aan avocado's, wijnglazen, of auto's voor in de bomen. Hoe gekker, hoe beter! 

Bent u benieuwd naar alle trends op het gebied van kerst? Kom dan snel langs bij tuincentrum Poppelaars in Breda!

Kerstversiering kopen? Kom langs bij tuincentrum Poppelaars in Breda

Kerstversiering kopen in Breda? Dat doet u natuurlijk bij Poppelaars

Benieuwd geworden naar onze sfeervolle kerstshow? U bent bij ons van harte welkom om kerst inspiratie op te doen en sfeer te komen proeven. Versier huis en tuin met de mooiste kerstversiering en daarvoor bent u bij ons in Breda op het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een kerstboom, kunstkerstboom of kerstverlichting; bij ons vindt u het allemaal. U kunt hieronder alvast uw route naar ons tuincentrum plannen, bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij tuincentrum Poppelaars!