Certificaat Pure Nature

Pure Nature Nordmann Kerstbomen

Kies je voor een Nordmann kerstboom van Tuincentrum Poppelaars dan kies je voor een boom die gekweekt wordt zonder gebruik te maken van milieugevaarlijke pesticiden en kunstmest. 


Bestel kerstbomen online

Een boom gekweekt volgens Pure Nature is:

  • Biologisch geteeld
  • Vrij van chemicaliën
  • CO2-neutraal
  • Gecertificeerde productie
  • Duurzaam

Op dit moment zijn er geen producten in deze categorie online beschikbaar in onze webshop. Maar in ons Tuincentrum in Breda wel! Kom dus vooral eens langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken. We geven u in ons tuincentrum ook graag advies. 

Pure Nature Chemical Free

Bij Pure Nature weet de kweker maar al te goed dat we onze mooie en kwetsbare natuur in bruikleen hebben. Daarom kweekt onze kweker ook volgens de strikte Deense ecologische regels. Er worden regelmatig gecontroleerd door ‘Landbrugsstyrelsen’, de overheidsinstantie die in Denemarken de biologische landbouw controleert.

Door het verminderen van pesticiden biedt biologische landbouw meer ruimte aan een rijkere en gevarieerder planten- en dierenleven. Gemiddeld zijn er 30% meer wilde dieren en planten op akkers die biologisch worden verbouwd vergeleken met niet-biologische akkers.

Bij Pure Nature is de CO2-Balans bij het kweken van kerstbomen bijna neutraal, omdat het aantal bomen dat geoogst wordt ook weer wordt herplant. Als de kerstboom na gebruik wordt verbrand in een bio warmtecentrale, wordt er gas bespaard en is de CO2-balans voor die boom daarna positief. 

Hoe herken je duurzame kerstbomen?

Bij Tuincentrum Poppelaars begrijpen we het belang van duurzaamheid, vooral tijdens de feestelijke periode. Pure Nature Trees zijn zorgvuldig geselecteerde kerstbomen die voldoen aan strikte duurzaamheidsnormen. Doordat de biologische landbouw in Denemarken gecontroleerd wordt is een Pure Nature Trees label ook daadwerkelijk betrouwbaar. 

Duurzame kerstbomen online bestellen

Bij Tuincentrum Poppelaars maken we het gemakkelijk om de perfecte Pure Nature Tree te vinden. Je vindt deze zowel in onze winkel in Breda als in onze webshop. Bestel je jouw kerstboom bij ons online voor 12 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd! Wij bezorgen in bijna heel Breda. Om te zien of we ook in jouw regio bezorgen, vul je jouw postcode in bij het verzendadres. Met slechts een paar klikken breng je de natuurlijke pracht van een duurzame kerstboom naar je huis.

Biologisch geteelde kerstbomen bestellen

Deze bomen zijn vrij van schadelijke chemicaliën en dragen bij aan een gezondere planeet. Kies voor een kerstboom die niet alleen je huis siert, maar ook zorg draagt voor de natuur. Breng dit jaar de natuur in huis met Pure Nature Trees van Tuincentrum Poppelaars. Ontdek duurzaamheid, gemak en prachtige kersttradities, allemaal verpakt in de warmte van een groene kerst.

Duurzame keuze!

Kies je voor onze Pure Nature Nordmann kerstboom? Dan kies je voor duurzaam! Bij Tuincentrum Poppelaars maken we het heel gemakkelijk. Selecteer de boom naar keuze en kies daarna tussen de opties afhalen of thuisbezorgd. We bezorgen de echte kerstbomen in heel Breda met onze eigen chauffeurs. Wil je de bomen liever in het echt bekijken? Kom dan langs bij ons Tuincentrum in Breda kies jouw favoriete kerstboom! Echte kerstbomen zijn leverbaar vanaf eind november.