Certificaat Pure NaturePure Nature Nordmann Kerstbomen

Kies je voor een Nordmann kerstboom van De Tuinwinkel Online, dan kies je voor een boom die gekweekt wordt zonder gebruik te maken van milieugevaarlijke pesticiden en kunstmest. 

Een boom gekweekt volgens Pure Nature is:

  • Biologisch geteeld
  • Vrij van chemicaliën
  • CO2-neutraal
  • Gecertificeerde productie
  • Duurzaam

     

Op dit moment zijn er geen producten in deze categorie online beschikbaar in onze webshop. Maar in ons Tuincentrum in Breda wel! Kom dus vooral eens langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken. We geven u in ons tuincentrum ook graag advies. 

Pure Nature Chemical Free

Bij Pure Nature weet de kweker maar al te goed dat we onze mooie en kwetsbare natuur in bruikleen hebben. Daarom kweekt onze kweker ook volgens de strikte Deense ecologische regels. Er worden regelmatig gecontroleerd door ‘Landbrugsstyrelsen’, de overheidsinstantie die in Denemarken de biologische landbouw controleert.

Door het verminderen van pesticiden biedt biologische landbouw meer ruimte aan een rijkere en gevarieerder planten- en dierenleven. Gemiddeld zijn er 30% meer wilde dieren en planten op akkers die biologisch worden verbouwd vergeleken met niet-biologische akkers.

Bij Pure Nature is de CO2-Balans bij het kweken van kerstbomen bijna neutraal, omdat het aantal bomen dat geoogst wordt ook weer wordt herplant. Als de kerstboom na gebruik wordt verbrand in een bio warmtecentrale, wordt er gas bespaard en is de CO2-balans voor die boom daarna positief.

 

Duurzame keuze!

Kies je voor onze Pure Nature Nordmann kerstboom? Dan kies je voor duurzaam! Bij De Tuinwinkel Online maken we het heel gemakkelijk. Selecteer de boom naar keuze en kies daarna tussen de opties! afhalen of thuisbezorgd. We bezorgen de echte kerstbomen in heel Breda met onze eigen chauffeurs. Wil je de bomen liever in het echt bekijken? Kom dan langs bij ons Tuincentrum in Breda kies jouw favoriete kerstboom! Echte kerstbomen zijn leverbaar vanaf eind november.