Poppelaars Tuincentrum is de bloemenwinkel van Breda

Bent u op zoek naar een bloemenwinkel in Breda? Dan bent u bij Poppelaars Tuincentrum op het juiste adres. Hier kunt u terecht voor prachtige bloemen en planten. Of u nu op zoek bent naar een boeket voor een speciale gelegenheid, uw tuin wilt verfraaien met kleurrijke bloemen of op zoek bent naar het perfecte cadeau, bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van verse bloemen en gezonde planten om uw huis en tuin te laten stralen.

Poppelaars Tuincentrum ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Kwaliteit en versheid

Bij Poppelaars Tuincentrum streven we naar niets minder dan de beste kwaliteit en versheid. Onze ervaren bloemisten selecteren zorgvuldig elke bloem en plant, zodat u gegarandeerd bent van prachtige arrangementen en langdurige bloei. Wij werken samen met betrouwbare kwekers en leveranciers, waardoor we altijd de meest verse bloemen en gezonde planten kunnen aanbieden.

Een breed assortiment voor elke gelegenheid

Of u nu bloemen nodig heeft voor een romantische date, een verjaardag, een bruiloft of gewoon uzelf wilt verwennen, wij hebben de perfecte bloemen voor elke gelegenheid. Van klassieke rozen tot kleurrijke tulpen, u vindt bij ons diverse bloemsoorten en prachtige boeketten die met liefde worden samengesteld.

Voor tuinliefhebbers bieden wij een breed scala aan gezonde en sterke planten. Van kleurrijke bloeiende planten tot groene kamerplanten, wij hebben alles om uw tuin tot een oase van schoonheid te maken. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste planten voor uw tuin en geven graag advies over plantverzorging en tuinontwerp.

Laat uw bloemen bezorgen in Breda

Bij Poppelaars Tuincentrum begrijpen we dat gemak belangrijk is. Daarom bieden wij eenvoudige online bestellingen via onze website. U kunt uw favoriete bloemen en planten uitkiezen, en wij zorgen ervoor dat ze met zorg worden verpakt en op het gewenste tijdstip worden bezorgd in Breda en omgeving. Zo kunt u met een paar klikken prachtige bloemen laten bezorgen bij uw dierbaren of uzelf verwennen met een mooi boeket.

Vind ons gemakkelijk

U kunt Poppelaars Tuincentrum gemakkelijk vinden, zowel online als offline. Onze bloemenwinkel is gevestigd op Rietdijk 1B in Breda. U kunt ons ook vinden op Google Maps voor eenvoudige navigatie naar onze locatie.

Plan uw route