Tuingereedschap

  Wanneer u een tuin, terras of balkon heeft, kan goed tuingereedschap niet ontbreken. Voor bezems, harken en scharen kunt u bij Poppelaars tuincentrum terecht. Maar u kunt ook heel gemakkelijk tuingereedschap bestellen in onze webshop. Met tuingereedschap wordt het tuinieren een stuk makkelijker en handiger. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan!

  Start met een set basis tuingereedschap

  Of u nu een tuin, terras of balkon heeft; een set met basis tuingereedschap is altijd handig om te hebben en komt vast en zeker goed van pas. Er zijn zoveel verschillende soorten tuingereedschap dat wij speciaal voor u een selectie hebben gemaakt:

  • Plantenschepje: een plantenschepje kunt u al snel gebruiken wanneer u snel wat bloembollen wilt planten of een kamerplant moet verpotten. 
  • Hark: een hark gebruikt u om bijvoorbeeld grond te egaliseren. Heeft u grind in de tuin liggen? Ook dit kunt u gemakkelijk met een hark egaliseren. 
  • Schoffel: moet het onkruid weer nodig uit de tuin verwijderd worden? Gebruik dan een schoffel. Zo kunt u op een gemakkelijke manier het onkruid wieden.
  • Spade: een ander woord voor spade is ook wel een schop of een schep. Spades zijn in diverse lengtes te verkrijgen. Kies dus een spade die bij uw lengte past. 
  • Drietandkrabber: een drietandkrabber heeft drie 'tanden' die u door de grond kunt trekken. Dit gereedschap is ideaal om aarde los te woelen. Met een drietandkrabber kunt u ook gemakkelijk tussen de planten door de aarde los maken. 
  • Snoeischaar: het maakt niet of u van een bos bloemen een stukje af moet halen of dat u rozen in de tuin heeft staan: een snoeischaar is altijd handig om in huis te hebben voor de kleine klusjes. Kies voor een snoeischaar met roestvrijstalen messen, want deze gaan lang mee en zullen niet snel beschadigen.

  Tuingereedschap

  Bewatering en elektrisch tuingereedschap

  Naast de basis set met tuingereedschap kunt u natuurlijk het gereedschap verder uitbreiden met elektrisch tuingereedschap. Een mooi, groen gazon moet natuurlijk zo af en toe gemaaid worden. Of wat dacht u van een groene haag? Ook die moet gesnoeid worden met bijvoorbeeld een elektrische heggenschaar. Maak het uzelf gemakkelijk met het elektrisch tuingereedschap wat wij aanbieden in ons tuincentrum in Breda. Naast de diverse soorten tuingereedschap kunt u bij Poppelaars ook terecht voor bewatering, zoals gieters en tuinslangen.

  Tuingereedschap kopen in Breda

  Bij Poppelaars Tuincentrum in Breda bent u van harte welkom om ons tuingereedschap assortiment te bekijken. U kunt natuurlijk ook in onze webshop een kijkje nemen en daar het tuingereedschap bestellen wat u nodig heeft. Heeft u vragen over het tuingereedschap? Onze medewerkers helpen u natuurlijk graag. Wanneer u toch langskomt in ons tuincentrum, dan kunt u meteen onze andere afdelingen zien met tuinplanten, potterie of kamerplanten. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u graag bij ons in Breda.