Bloembollen en Zaden

Voor een ruim assortiment aan bloembollen en zaden bent u bij Tuincentrum Poppelaars op de juiste plek. U vindt bloembollen en zaden voor verschillende soorten planten en gewassen in ons online assortiment. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel gemakkelijk online!

1 - 48 van 107 producten

In de webshop van Tuincentrum Poppelaars bent u op de juiste website voor het bestellen van verschillende soorten zaden. Denk dan bijvoorbeeld aan bloemzaden, groentezaden en kruidenzaden. Het zelf zaaien van de verschillende soorten zaad is hartstikke leuk en hip! Wilt u alvast in de stemming komen? Lees dan alles over het zaaien!

Zaden bestellen

In ons online assortiment vindt u verschillende soorten zaden van het merk Sluis Garden. Sluis Garden is leverancier van verschillende soorten zaden. Populaire zaden van Sluis Garden zijn onder andere:

Ook voor het kweken van eigen groenten vindt u in onze webshop verschillende soorten zaden. Heeft u bijvoorbeeld wel eens een eigen bloemkool gekweekt? Of wat dacht u van eigen prei, spruitjes en watermeloen. Wanneer u wat meer informatie wilt over het zaaien van de verschillende zaden of wanneer u tips wilt over het kweken van eigen groenten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer: 076-5414624 of kom gerust eens een keer langs bij Tuincentrum Poppelaars in Breda.

Bloembollen en zaden kopen in Breda

Bij Tuincentrum Poppelaars in Breda bent u natuurlijk van harte welkom om ons assortiment in de winkel te komen bekijken. In de webshop vindt u al al producten die u kunnen helpen bij het tuinieren, zoals tuingereedschap en kweekmaterialen. In ons tuincentrum vindt u nog meer van dit soort producten! Kom gerust eens een keer langs en laat u inspireren door ons ruime assortiment. Plan hieronder uw route naar het tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!