Handgereedschap

Op zoek naar handgereedschap voor in de tuin? In ons assortiment vindt u verschillende soorten handgereedschap. Zoals schepjes en harkjes. Shop gemakkelijk online! 

Handgereedschap is essentieel voor goed tuin onderhoud. Voor verschillende klussen in de tuin heeft u goed en kwalitatief gereedschap nodig. Handgereedschap komt eigenlijk voor iedere tuin van pas voor een hoop onderhoudswerkzaamheden. Een grote verzameling aan vele verschillende gereedschappen is niet eens nodig, een basis set aan handgereedschap is al heel functioneel voor vele diverse werkzaamheden. Tuingereedschap is voor zowel ervaren moestuin houders als recreatieve tuin liefhebbers belangrijk en voegt veel mogelijkheden toe aan het optimaal onderhouden van uw tuin. 

Handgereedschap online bestellen

Een goede collectie aan handgereedschap vormt de basis voor uw tuingereedschap. Bij Poppelaars bent u hiervoor aan het juiste adres. Zowel in onze webshop als in ons tuincentrum kunt u diverse soorten handgereedschap vinden, zoals:

En diverse andere gereedschappen! De basis aan tuin onderhoud kunt u dan meteen uitvoeren. U kunt de gereedschappen aanschaffen als set, maar ook per enkele stukken. In onze webshop vindt u het gehele online aanbod aan handgereedschap, maar ook in ons tuincentrum kunt u uiteraard terecht voor uw gereedschap. Als u nog twijfelt welke gereedschappen bij u passen, dan kunt u onze medewerkers altijd om hulp vragen!

Welk handgereedschap heeft u nodig voor de tuin?

In iedere tuin is een schep, hark, en snoeigereedschap nodig. Daarnaast kunt u dit nog uitbreiden met kantenstekers, juist snoeigereedschap en bijvoorbeeld gieters. Wij zorgen ervoor dat ons assortiment divers en uitgebreid is, zodat u kunt kiezen voor de gereedschappen die het beste bij u passen en aan uw wensen voldoen. Er zijn van de gereedschappen namelijk altijd verschillende formaten, uitvoeringen, materialen en merken verkrijgbaar. Uiteraard vindt u bij ons ook handgereedschap voor linkshandigen in ons tuincentrum.

Handgereedschap online bestellen bij Poppelaars tuincentrum

Bestel uw tuingereedschap online of bezoek Tuincentrum Poppelaars in Breda

Wellicht weet u al precies wat u wilt qua handgereedschap, dan bestelt u deze gemakkelijk online in onze webshop. Bent u hier nog niet zeker van? Breng dan een bezoek aan ons tuincentrum in Breda, waar u al onze gereedschappen kunt bekijken en vergelijken. Ook kunt u uiteraard onze medewerkers om advies vragen, wij helpen u graag. Andere gereedschappen naast handgereedschap vindt u ook in ons tuincentrum, zoals kweekmaterialen, netten en gaas, bewatering en werkkleding. Kortom; voor al uw tuingereedschappen bent u bij Tuincentrum Poppelaars aan het juiste adres! 

Graag tot ziens bij Tuincentrum Poppelaars!

Uw handgereedschap en overige benodigdheden vindt u bij Tuincentrum Poppelaars in de webwinkel én in het tuincentrum in Breda. In onze webwinkel kunt u 24/7 gereedschappen bestellen, dan worden deze binnen 2 werkdagen geleverd óf u kunt deze ophalen in ons tuincentrum. Wij zorgen voor lage verzendkosten en een betrouwbare levering, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe gereedschap om het beste uit uw tuin te halen! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 076-5414624, of door een mail te sturen naar [email protected]