Onkruid

Onkruid is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig vindt u bij ons allerlei producten om het onkruid te verwijderen. In onze webshop kunt u gemakkelijk producten bestellen. Bekijk hieronder ons aanbod of kom gerust eens langs in ons tuincentrum in Breda.

Een terugkerend klusje in de tuin: onkruid verwijderen. Gelukkig zijn er producten die de groei van het onkruid kunnen voorkomen en/of verminderen daarvoor bent u bij Poppelaars in Breda op het juiste adres.

Onkruid, wat is het eigenlijk?

Onkruid is heel vervelend. Er groeien verschillende soorten planten op plekken waar u dat echt niet wilt hebben. Er zijn heel veel verschillende soorten onkruiden de meeste soorten groeien uit zaad. De zaden van de soorten onkruid zitten eigenlijk in elke grond, maar ze kunnen ook door de wind of door vogels in de tuin komen. Tegen onkruid is weinig te doen, maar gelukkig heeft Poppelaars in Breda diverse producten om dit toch te verhelpen.

Onkruid - Producten - Poppelaars - Breda

Welke producten kunt u bestellen tegen onkruid?

In onze webshop vindt u diverse producten, zoals:

  • Roundup - Concentraat: Dit product bestrijdt alle soorten onkruid van blad tot wortel.
  • Bayar Garden: Dit product kunt u op het onkruid spuiten en binnen drie uur ziet u al resultaat.
  • Pokon - Onkruid weg:  Pokon heeft verschillende producten om het onkruid te verwijderen, zo ook voor het gazon.

Bekijk hierboven al onze producten tegen het onkruid!

Bestel gemakkelijk producten tegen het onkruid

In onze webshop kunt u heel gemakkelijk diverse producten bestellen om het onkruid veilig te verwijderen. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 076-5414624 of stuur een e-mail naar: [email protected]. Wilt u ons tuincentrum langskomen? Ook in onze winkel bent u van harte welkom. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij Poppelaars in Breda!