Gazon

Van een mooi en groen gazon geniet toch iedereen? Bij Tuincentrum Poppelaars in Breda bent u aan het juiste adres voor gazononderhoud. In onze webshop bestelt u gemakkelijk en snel producten van topmerk Pokon. In ons tuincentrum bent u natuurlijk ook van harte welkom om nóg meer producten voor het gazononderhoud te bekijken.

Graszaad en mest van Pokon

In onze webshop vindt u diverse producten van Pokon. Heeft u kale plekken in het gras? Gebruik dan de 'Kale Plekken Hersteller' van Pokon. Ook om mos zo snel mogelijk te verwijderen heeft Pokon diverse producten. Pokon is een zeer bekend merk wat betreft tuinonderhoud. U koopt bijvoorbeeld gazonmest en graszaad in onze webshop. Ook andere tuinonderhoudsproducten van Pokon als potgrond en plantenvoeding voor zowel tuinplanten als kamerplanten koopt u bij Tuincentrum Poppelaars in Breda.

Diverse soorten gras

Gras is niet zomaar gras. Gras is er dan ook in diverse soorten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Speelgras
  • Schaduwgras
  • Siergras

Er zitten verschillen in de soorten gras. Speelgras is bijvoorbeeld geschikt wanneer er kinderen op het gras spelen. Speelgras is goed bestand tegen een stootje en herstelt snel. Siergras is daarentegen niet geschikt om op te spelen. De naam zegt het eigenlijk al: het gras dient echt voor de sier. Over siergras lopen raden wij dan ook niet aan. Als laatst is er ook schaduwgras. Deze grassoort groeit in zowel de schaduw als de zon. Heeft u in de tuin een plek waar u graag gras wilt, maar ligt deze plek in de schaduw? Dan is schaduwgras dé oplossing voor een stuk groen in de tuin. Weet u niet precies welk soort gras het best in uw tuin past? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum in Breda. Onze medewerkers helpen u graag!

Soorten gras - Poppelaars

Alles voor een mooi gazon koopt u bij Tuincentrum Poppelaars

Bekijk in ons online assortiment diverse producten voor het onderhouden van uw gazon. Uiteraard bent u in ons tuincentrum in Breda ook van harte welkom voor nóg meer producten voor gazononderhoud. Koop bijvoorbeeld strooiwagens, handschoenen, potgrond, tuinslangen en sproeiers bij ons in het tuincentrum. Zo klaart u het aanleggen en onderhouden van een groene grasmat in een handomdraai. Ons tuincentrum is zes dagen per week geopend! Bekijk de openingstijden en dan zien we u hopelijk snel bij Poppelaars!