Moestuin

1 - 3 van 3 producten

Voor al uw moestuin benodigdheden bent u bij Tuincentrum Poppelaars in Breda aan het juiste adres! Zowel in onze winkel als in onze webshop vindt u al uw moestuin benodigdheden! Om uw moestuin optimaal te verzorgen kunt u denken aan tuingereedschap, maar ook de juiste grond is van groot belang om gezonde planten te laten groeien. Bij ons vindt u de diverse benodigdheden voor een gezonde moestuin!

Potgrond voor een gezonde moestuin

Om het beste uit uw moestuin te halen is het zeer raadzaam om potgrond te gebruiken dat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving voor uw planten. De moestuin potgrond is te gebruiken voor onder andere:

  • Moestuinen
  • Potten
  • Bodemverbetering
  • Biologische landbouw

De potgrond draagt bij aan een gezonde en voedzame bodem voor uw planten. Dit helpt u bij het gezond onderhouden van uw planten, zonder hier veel extra voeding aan toe te voegen. Uiteraard vindt u bij ons ook de diverse andere benodigdheden zoals handgereedschap, waarmee u direct aan de slag kunt in uw moestuin!

Moestuin benodigdheden online bestellen bij Tuincentrum Poppelaar

Bollen en zaden voor de moestuin

Wanneer u de juiste grond heeft voor een gezonde moestuin, kunt u ook kiezen voor de bollen en zaden die u graag wilt planten in uw eigen moestuin. Groentezaden en kruidenzaden zijn namelijk ook verkrijgbaar in onze webshop. Voordat u het weet kunt u genieten van heerlijke groenten en kruiden uit uw eigen moestuin! U kunt kiezen uit bijvoorbeeld andijvie, aubergine, bloemkool, basilicum, mais, tijm en nog vele andere varianten! De zaden kunt u bestellen in onze webwinkel, maar uiteraard zijn deze ook verkrijgbaar in ons tuincentrum in Breda. 

Bestel uw moestuin benodigdheden in onze webwinkel, of in ons tuincentrum in Breda!

Tuincentrum Poppelaars is de juiste locatie voor al uw moestuin benodigdheden. Als u online een bestelling plaatst, wordt deze binnen 2 dagen geleverd. Komt u liever langs in ons tuincentrum? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn 7 dagen per week geopend en u bent van harte welkom in ons tuincentrum waar wij u tevens voorzien van adviezen en informatie. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door een mail te sturen naar [email protected], of door te bellen naar 076-5414624