Bomen, heesters en coniferen

Op zoek naar een goede basis voor je tuin? Kies dan uit ons uitgebreide assortiment bomen, heesters en coniferen. Plant een van deze soorten in uw tuin en geniet er het hele jaar door van. Kom langs in ons tuincentrum in Breda en zoek de plant uit die bij uw tuin past.

Sierheesters in de tuin

Sierheesters in de tuin worden onderverdeeld in heesters die hun blad verliezen en bladhoudende heesters. Alle heesters vertakken zich boven de grond en er wordt geen stam gevormd. Een heester kan veel groen, en zelfs kleur, in de tuin brengen en zijn niet veeleisend als het gaat om verzorging. Er zijn ontzettend veel verschillende heesters te koop, die allemaal hun eigen unieke eigenschappen hebben. Zo kunt u vroegbloeiende heesters zoal de forsythia kopen, maar ook de wintergroene heester als de laurier en rhododendron zijn erg populair in Nederland. Naast deze soorten hebben wij nog meer keuze in ons tuincentrum, dus kom gerust langs!

Bomen en coniferen

Bomen en coniferen zijn een veelgemaakt keuze voor grote tuinen, maar sommige soorten misstaan ook zeker niet in een kleine(re) tuin. Vooral treurvormen en bolboompjes zijn populair in de gemiddelde tuin. Voorbeelden van bomen die geschikt zijn voor een kleinere oppervlakte:

  • Bolacacia
  • Treurwilgje
  • Krenteboompje

Wij snappen dat het erg lastig is om te bepalen welke boom of coniferen bij uw tuin passen. Onze medewerkers geven u daarom graag advies.

Bomen, heesters en coniferen kopen in Breda

Bomen, heesters en coniferen zijn een perfecte basis voor uw tuin. Vul deze verder aan met ons ruime assortiment perkplanten en vaste planten en ga voor een kleurrijk geheel. Meer weten over ons assortiment? Kom langs in ons tuincentrum en vraag ons om advies. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag met het kiezen van de perfecte planten voor in uw tuin.

Op dit moment zijn er geen producten in deze categorie online beschikbaar in onze webshop. Maar in ons Tuincentrum in Breda wel! Kom dus vooral eens langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken. We geven u in ons tuincentrum ook graag advies.