Kerstartikelen

In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum Poppelaars in Breda om tot een sfeervol kerstparadijs. Bent u op zoek naar kerstartikelen en woont u in de buurt van Breda? Kom eens langs bij Poppelaars en laat u verrassen voor ons ruime kerst assortiment.

1 - 37 van 37 producten

Zeer ruim kerst assortiment bij Poppelaars in Breda

Wij verkopen alles in ons tuincentrum in Breda om van uw kerst er één te maken om nooit te vergeten. Wat is er fijner dan die ultieme kerstsfeer in en om het huis te kunnen creëren. Bij ons kunt u onder andere het volgende vinden:

Dit is nog lang niet alles! Voor de laatste kersttrends moet u eens een kijkje komen nemen in ons tuincentrum. Wilt u advies over bijvoorbeeld onze kerstbomen of kunstkerstbomen? Vraag het gerust aan onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over ons kerst assortiment.

Kerstartikelen koopt u bij Tuincentrum Poppelaars

Hoe versier ik mijn huis met kerst?

December is natuurlijk dé maand om eens flink uit te pakken als het gaat om versiering in huis. Het is de gezelligste tijd van het jaar, dus er mag dan ook eens goed worden uitgepakt. Naast de bekende kerstballen, kaarsen en kerstbomen is er natuurlijk nog veel meer te versieren voor de kerstdagen. Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet om uw huis te versieren. Lees snel verder!

  • Heeft u huisdieren? Vergeet dan ook zeker niet om de bench of de kattenmand te versieren.
  • Een kerstboom kan natuurlijk niet ontbreken in huis. Het maakt niet uit u kiest voor een kleine kerstboom of een grote kerstboom. Dan heeft u ook nog de keuze tussen een echte kerstboom of een kunstkerstboom. Wat tegenwoordig ook helemaal hip is, is de houten kerstboom. Ook deze kunt u mooi versieren met uw favoriete kerstdecoratie.
  • Heeft u binnenshuis alles mooi versierd? Vergeet dan zeker niet om ook buiten de boel te versieren. Er is ons tuincentrum in Breda heel erg veel keus als het gaat om kerstverlichting voor buiten.
  • Gaat u uw kerstboom of kunstkerstboom versieren? Begin dan altijd met de kerstverlichting. Verdeel de lichtjes mooi over de hele kerstboom. Stop de draden met de verlichting wat verder de boom in, want dat geeft wat meer diepte in de boom. Ga vervolgens aan de slag met slingers (indien u die gebruikt) en de grotere kerstballen of andere kersthangers. Dit zijn de echte eyecatchers in uw kerstboom, dus die mogen wel een mooie plek krijgen. Vervolgens hangt u de rest van de kerstballen in de boom en en vergeet als allerlaatste natuurlijk de piek niet. Want wat is een kerstboom zonder piek?

Kerstartikelen koopt u bij Tuincentrum Poppelaars

Kerstartikelen kopen bij tuincentrum Poppelaars in Breda

Bent u nieuwsgierig geworden van onze kerstartikelen? Kom gerust eens een keertje langs bij Poppelaars. Bij ons kunt u terecht voor een complete inrichting voor tijdens de kerstdagen. U bent bij ons in Breda van harte welkom! Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar het tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel in ons tuincentrum!

Lees meer over onze kerstbomen!