Kerstboomstandaard

Met de Easyfix kerstboomstandaard staat jouw kerstboom binnen 5 seconden recht en stevig! Een echte kerstboom is het mooist, maar wat kan het lastig zijn om deze recht te krijgen. Kerstboomstandaard Easyfix is dé oplossing! Met een speciale boor wordt van tevoren een gat aan de onderkant van de kerstboom gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen, is de stam in de Easyfix kerstboomstandaard te prikken en voilà…. je hebt een kaarsrechte kerstboom waar je de hele feestmaand van kunt genieten.

1 - 4 van 4 producten

Easyfix kerstboomstandaard: dé oplossing voor een kaarsrechte boom

Je zult waarschijnlijk wel merken dat wij fan van de Easyfix zijn. Een eenvoudige kerstboomstandaard is prima, maar het kan zoveel makkelijker! Met een Easyfix kerstboomstandaard staat jouw kerstboom echt binnen 5 seconden recht en stevig. Er is gewoon geen gedoe meer dankzij deze kerstboomstandaard met pin. Het waterreservoir is gedurende de feestmaand bij te vullen. Hierdoor krijgt de kerstboom nog voldoende vocht binnen en zal ze haar naalden langer vasthouden. De Easyfix standaard zorgt er dus ook voor dat jouw kerstboom nog langer mooi blijft. 

Hoe werkt de Easyfix kerstboomstandaard?

 1. Kies jouw perfecte kerstboom en Easyfix kerstboomstandaard uit
  Sommige mensen zoeken eerst naar de perfecte kerstboom terwijl anderen eerst hun favoriete Easyfix uitkiezen. Heb je vorig jaar al een Easyfix kerstboomstandaard gekocht? Dan hoef je alleen maar een mooie kerstboom uit te zoeken. Let wel goed op de maximale lengte van de boom! En ook graag vermelden dat er een gat in de boom moet komen wanneer je deze online besteld
 2. Wij regelen dat de kerstboom er klaar voor is
  Met een speciale konische boor wordt een kegelvormig gat aan de onderkant van de kerstboom gemaakt  Hierdoor maakt het zelfs niet uit of de stam van zichzelf recht is: door de kegelvorm en de Easyfix standaard zal de kerstboom altijd recht blijven staan. Zoek je zelf een kerstboom uit in ons tuincentrum, vermeld dan dat je een Easyfix gaat gebruiken en wij zorgen dat er een gat geboord wordt!
 3. Op plek van bestemming
  Of jouw kerstboom nou door één van onze bezorgers thuis gebracht wordt of dat je toch zelf aan het sjouwen gaat. Wat je in ieder geval op plek van bestemming moet doen, is de boom in de kerstboomstandaard met pin prikken. Je zult zien hoe gemakkelijk dit met de kerstboomstandaard Easyfix is!
 4. Vul het waterreservoir en geniet zo lang mogelijk van een groene kerstboom
  Staat de kerstboom rechtop op haar plekje, vul dan de Easyfix kerstboomstandaard met water en zorg ervoor dat het waterreservoir tussentijds bijgevuld wordt. Hierdoor zal de boom nog voldoende vocht krijgen en kun jij zo lang mogelijk genieten van deze mooie, groene kerstboom.

Waarom plaats je een kerstboom in een standaard?

Een huis vol visite met kerst, een hond of kat doe rond rent, of kinderen die lekker wild spelen; je wit natuurlijk niet dat jouw feestelijk opgetuigde kerstboom omvalt in de hectiek! Een kerstboom moet nu eenmaal stevig staan en daarom is een kerstboomstandaard ideaal. Door middel van de standaard staat de boom kaarsrecht én stevig. Eventueel kun je de kerstboom voet nog wat decoreren door dit in een mand te plaatsen, of hier een mooi doek omheen te leggen. Zo past de kerstboomstandaard straks helemaal bij de rest van de kerstdecoratie en hoef je je daar helemaal geen zorgen meer over te maken!

Een kerstboom met standaard uitkiezen

Vanaf eind november vind je bij Tuincentrum Poppelaars echte kerstbomen, in alle soorten en maten! Zo kun je precies de boom vinden die in jouw interieur past. Met een kerstboom standaard erbij ben je meteen klaar om de boom thuis op te tuigen en er een prachtige kerst van te maken.