Tuinplanten

Bij Tuincentrum Poppelaars in Breda vindt u de allermooiste tuinplanten in alle soorten en maten. Het grote voordeel aan onze tuinplanten? Bij ons vindt u vele soorten verse tuinplanten van goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wij heten niet voor niets Poppelaars Budget bloemen en planten. Onze planten worden met zorg geselecteerd bij de kwekers en dat kunt u zien! Iedere week vindt u bij ons verse planten voor in de tuin, uiteraard passend bij het seizoen.

Vaste tuinplanten

Éénjarige tuinplanten

Bomen, heestes en coniferen

Fruitplanten

Bloembollen en zaden

Dit zijn onze favoriete lentebloeiers!

Als u op zoek bent naar de perfecte lentebloeiers om uw tuin mee op te fleuren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinexperts hebben een prachtige selectie van planten samengesteld die de sterren van de show zullen stelen in uw lentetuin. Van vrolijke tulpen tot geurige hyacinten, onze lentebloeiers zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Laat u betoveren door de geur van de Camellia of geniet van de elegante schoonheid van verschillende fruitboombloesems. Met onze lentebloeiende voorjaarsplanten wordt uw tuin een waar paradijs waarin elke dag een nieuw avontuur is. Hier zijn enkele van onze favoriete lentebloeiers:

  1. Primula's
  2. Madeliefjes
  3. Violen
  4. Rhododendrons
  5. Amandelboompjes
  6. Wolfsmelk
  7. Voorjaarsbollen

Met onze budgetvriendelijke prijzen hoeft u geen fortuin uit te geven om van een prachtige lentetuin te genieten. Dus waar wacht u nog op? Kom langs bij Tuincentrum Poppelaars en laat u inspireren door onze adembenemende lentebloeiers.

Primula

Primula

Violen

Violen

Wolfsmelk

Wolfsmelk

Rhododendron

Rhododendron

Vele tuinplanten in de aanbieding

Als u op zoek bent naar goedkope tuinplanten, kom dan zeker naar Tuincentrum Poppelaars Budget Bloemen en Planten in Breda! Wij hebben vele aanbiedingen en scherp geprijsde tuinplanten. Bekijk hier onze aanbiedingen of breng een bezoekje aan ons tuincentrum voor meer scherp geprijsde artikelen.

Herfstanemoon en begenia

Tuinplanten in de herfst

We horen u denken; tuinplanten in de herfsttijd? Ja, zeker! In de herfst kunnen tuinplanten de mooiste kleuren aannemen, van rood tot bruin en geel. Kom vooral langs bij ons tuincentrum voor de mooiste planten die ook in de herfst een mooie toevoeging zijn voor uw tuin. 

Tuinplanten in de winter 

Winterbloeiers, oftewel planten die bloeien in de winter, zijn er niet heel veel. Wel zijn er veel groenblijvende planten die uw tuin alsnog wat kleur kunnen geven. In ons tuincentrum in Breda kunt u terecht voor een groot assortiment winterharde tuinplanten, zoals de skimmia, mahonia en bergenia.

Hortensia en geranium

Tuinplanten in het voorjaar

Het ideale moment op planten in de tuin te zetten is veelal het voorjaar. Er zijn heel veel tuinplanten beschikbaar die in het voorjaar bloeien. Vergeet ook niet die prachtige bloembollen. In het voorjaar draait het om kleur in de tuin en in ons tuincentrum vindt u daar volop aanbod in! 

Tuinplanten in de zomer

Er zijn een heleboel planten in de tuin die bloeien in de zomer. Kom zeker eens bij ons langs als u op zoek bent naar zomerbloeiers. De anemoon, clematis, geraniums en margriet zijn een kleine greep uit ons grote assortiment tuinplanten die perfect zijn voor de zomerperiode.

Tuinplanten kopen in Breda

Wilt u meer weten over een specifieke tuinplant? De medewerkers van Tuincentrum Poppelaars Budget Bloemen en Planten zijn specialisten en kunnen u alles vertellen over iedere tuinplant. Ook met betrekking tot uw eigen persoonlijke situatie. Heeft u bijvoorbeeld maar weinig zonlicht in de tuin? Dan adviseren onze medewerkers u tuinplanten die daar geschikt voor zijn. Maar ook als u een balkon heeft waar de volle zon veel schijnt. Voor alle situaties zijn er tuinplanten te vinden die passen!

Uiteraard kunt u voor nog meer informatie en ons complete assortiment langskomen in ons tuincentrum in Breda. Onze medewerkers staan voor u klaar. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden