Vaste planten

Poppelaars Tuincentrum heeft een ruim aanbod aan goede kwaliteit vaste planten, zodat u hier nog jaren van kunt genieten. De tuin is een plek waar u wilt kunnen ontspannen en genieten van de natuur dichtbij huis. Het aanbod vaste planten van Poppelaars Tuincentrum maakt dit mogelijk voor u! Bekijk een deel van ons aanbod vaste planten online, of kom langs in Breda om ons gehele aanbod vaste planten te bekijken. 

Assortiment vaste planten

Vaste planten zijn, de naam zegt het al, planten die vast in de tuin kunnen blijven staan. U hoeft deze vaste planten 's winters niet naar binnen te halen. Soms sterft de plant boven de grond af, maar blijft de wortel in de grond gezond. Ook is het mogelijk dat vaste planten hun bladeren in de winter verliezen, deze komen veelal in het begin van het voorjaar weer terug. Door vaste planten in de tuin te plaatsen hoeft u dus niet elk jaar de planten in uw tuin te vervangen. Hierdoor vormen vaste planten de perfecte basis voor iedere tuin!

In ons tuincentrum in Breda vindt u een ruim assortiment aan vaste planten voor een lage prijs. Onze vaste planten zijn van goede kwaliteit en het assortiment wordt steeds aangevuld. In het tuincentrum vindt u ons volledige assortiment, online in de webshop een groot gedeelte hiervan. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende vaste planten:

  • Geranium
  • Siergrassen
  • Lavendel
  • En nog veel meer...

vaste-planten-online-bestellen

vaste-planten-online-bestellen

Vaste planten online bestellen

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken om van de tuin te kunnen genieten. Hierdoor is het mogelijk om vaste planten online te bestellen! In ons online tuincentrum vindt u een ruim assortiment aan allerlei verschillende tuinplanten, die er klaar voor zijn om uw tuin op te vrolijken. U kunt in onze webshop gemakkelijk en veilig betalen en binnen enkele dagen worden de producten bij u thuis geleverd. Vaste planten online bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest! Moet u eerst de tuin aanpakken om de vaste planten te kunnen plaatsen? Ook dan kunt u bij Poppelaars Tuincentrum terecht. Ons aanbod tuingereedschap is namelijk ruim!

Vaste planten kopen bij Poppelaars Tuincentrum

Om uw tuin klaar te maken voor de rest van het jaar, is het weer tijd om vaste planten aan te schaffen. In ons assortiment vindt u ontzettend veel verschillende soorten vaste planten, in allerlei soorten, maten en kleuren! Met de juiste verzorging kunt u hier jaren van genieten. Als u online vaste planten besteld of deze koopt in ons tuincentrum, is de plant voorzien van de nodige informatie. Hier staat in vermeld wat de beste plek is voor deze vaste plant en nog veel meer handige informatie. Mocht u toch nog vragen hebben, kunt u altijd terecht bij één van de enthousiaste medewerkers in ons tuincentrum in Breda. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen! Wij hopen dat uw tuin er straks weer fleurig en kleurig uitziet en dat u hier de rest van het jaar van kan genieten!

Wilt u ook binnenshuis wat meer natuur? Bekijk ons aanbod kamerplanten!