Dierenwinkel

Op zoek naar een dierenwinkel in Breda? Bij tuincentrum Poppelaars vindt u alles voor uw dier. Zowel voor huisdieren als dieren in de tuin hebben wij een ruim assortiment beschikbaar. Denk dan bijvoorbeeld aan dierenverzorging en dierenvoeding voor zowel honden, katten, knaagdieren, vogels als kippen. Kom langs in onze dierenwinkel in Breda of bestel gemakkelijk online! 

1 - 48 van 272 producten

Poppelaars tuincentrum heeft een dierenwinkel online! U kunt in onze webshop gemakkelijk online dierenvoeding en dierenverzorging bestellen. Wij verkopen diverse bekende merken en u vindt bij ons alle benodigdheden die u nodig hebt voor uw huisdier. Natuurlijk bent u in ons tuincentrum in Breda ook van harte welkom, maar neem gerust eens een kijkje in onze online winkel.

Dierenwinkel: van krabpaal tot hondenvoer

Mensen die voor een huisdier zorgen, hebben minder stress. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat wanneer kinderen met huisdieren opgroeien, ze veel socialer zijn en zich beter kunnen inleven in andere kinderen. In onze webshop vindt u diverse producten speciaal voor uw hond, kat, knaagdier, vogel of kip. U vindt bij ons producten speciaal voor de verzorging zoals voer, maar ook producten om uw huisdier te vermaken, zoals speeltjes. Wat vindt u onder andere in de online dierenwinkel van Poppelaars tuincentrum in Breda:

  • Hondenkussen
  • Hondenmand
  • Hondenvoer
  • Krabpaal
  • Hondenriem

Dierenwinkel Poppelaars in Breda

Dierenwinkel met diverse merken

Wij van Poppelaars uit Breda willen het allerbeste voor uw huisdier. Daarom verkopen wij zowel in het tuincentrum als in onze webshop producten van zeer goede kwaliteit. U vindt in onze online dierenwinkel dierenvoeding en dierenverzorging van verschillende bekende merken. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Dierenwinkel bij Poppelaars in Breda

Kunt u in onze webshop niet vinden wat u zoekt? Dan bent u in ons tuincentrum in Breda natuurlijk van harte welkom. In ons tuincentrum vindt u nog meer artikelen van verschillende merken voor uw huisdier. Neem gerust eens contact met ons op als u vragen heeft over de dierenproducten. Neem ook eens een kijkje in onze webshop bij tuingereedschap, meststoffen en bloemzaden. Wanneer u langs wilt komen in ons tuincentrum kunt u het best even de openingstijden bekijken. Plan vervolgens uw route hieronder naar ons tuincentrum in Breda en dan zien we u hopelijk snel!