Tuincentrum Breda

Ons tuincentrum in Breda bestaat al sinds 1985. Al meer dan 30 jaar zijn we specialist op het gebied van snijbloemen, planten, tuinmeubelen en dierbenodigdheden. In Poppelaars tuincentrum van 8000 vierkante meter staat altijd een jong en zeer enthousiast team voor u klaar. Onze medewerkers hebben veel vakkennis en helpen u graag bij vragen. Bijvoorbeeld over gereedschap, bloembollen & zaden, bloemen of planten. Of loop gewoon even een rondje langs al onze afdelingen!

Kom langs bij ons tuincentrum in Breda!

Gereedschap van uw tuincentrum in BredaRuim tuincentrum in Breda

Aan de slag in de tuin? Bij Poppelaars tuincentrum hebben we een ruim assortiment aan gereedschap om de tuin er weer spik en span uit te laten zien. Zo hebben we zowel voordelige keuzes als kwaliteitsproducten voor de professionele tuinder. Snoei kleine takken tot 25 mm dik met een snoeischaar met anti-sliplaag die goed in de hand ligt. Grotere takken kunt u beter te lijf gaan met een heggenschaar of een takkenschaar. Gebruik een uitschuifbare takkenschaar om ook de moeilijk bereikbare takken te snoeien. Ook voor ander tuingereedschap kunt u bij ons tuincentrum in Breda terecht!

Bloembollen en zaden

Voor elk type tuin hebben we de leukste verzameling bloembollen en zaden.

  • Voor de beginnende moestuin: onder andere paprika, tomaten, peterselie, rozemarijn en rucola.
  • Voor de gevorderde moestuin: andijvie, basilicum, boerenkool, knolselderij en meer.
  • Voor een prachtige voorjaarstuin: tulpen, krokussen, narcissen.
  • Voor een bijzondere najaarstuin: echinacea en dahlia’s.

Bekijk ook onze webshop voor meer planten en gewassen.

De mooiste boeketten

Voor elke gelegenheid kunt u bij Poppelaars een prachtige bos bloemen vinden. Wilt u iemand bedanken of feliciteren? Bij het boeket kunt u ook een fles wijn cadeau doen. Of zet een prachtig plukboeket met vaas op tafel en haal de zomer in huis. Als ultieme verrassing kunt u ook een boeket laten samenstellen, of omschrijf uw ideale bos bloemen en laat hem direct thuisbezorgen.

Bezoek ons tuincentrum in Breda voor de mooiste boeketten

Ruim assortiment bij het tuincentrum in Breda

Ook perkplanten, vaste planten, binnenpotten en buitenpotten van onder andere elho zijn deel van ons vaste assortiment. En voor de inrichting van de tuin kunt u altijd onze tuinmeubelen bekijken en uitproberen. Kom snel eens langs in ons tuincentrum en ontdek wat we u allemaal te bieden hebben!