Planten Breda

Voor al uw planten in Breda bent u bij Poppelaars Tuincentrum aan het juiste adres. Kamerplanten van orchideeën tot cactussen en tuinplanten van bol tot klimplant: wat u ook zoekt, bij Tuincentrum Poppelaars in Breda kunt u voor elke soort plant terecht. Onze plantenkwekerij heeft iedere dag verse planten. Prachtige kamerplanten kopen in Breda

Groene en bloeiende kamerplanten in Breda

Een subtiele orchidee in de vensterbank of een uitbundige varen in de slaapkamer: geen enkele kamer kan zonder groen. Er is natuurlijk niet één soort kamerplant, groene kamerplanten hebben prachtige groene bladeren in allerlei vormen. Zo zijn er planten met ronde platte bladeren zoals de pannenkoekenplant of met zwaardachtige bladeren zoals de vrouwentong. Als u geen groene vingers heeft zijn vetplanten een prima huisgenoot. Neem bijvoorbeeld Aloë Vera en u heeft altijd een geneesmiddel in de buurt.

Bloembollen en zaden

Bloembollen worden opgedeeld in voorjaarsbollen en zomerbollen:

  • Voorjaarsbollen plant u in de herfst, zodat u in het voorjaar een kleurrijke tuin heeft. Denk bijvoorbeeld aan narcissen, sneeuwklokjes en hyacinten.
  • Zomerbollen worden na de vorst geplant. In de zomer geniet u dan van gladiolen en dahlia’s.
  • U kunt in het voorjaar ook de bloembollen op pot kopen bij Tuincentrum Poppelaars.

Bomen, heesters, coniferen

Wilt u een haag aanleggen tegen inkijk van de buren, of een border maken voor bloeiende planten? Coniferen, laurier en liguster zijn zeer geschikt als haag. Deze blijven groen in de winter. Gaat u voor meer schaduw in de tuin? Ook voor de kleinere tuin zijn er ook veel geschikte bomen, zoals bolbomen of zelfs appelbomen, zodat u in de zomer van uw eigen appels kunt genieten. Heeft u vragen over de geschikte boom voor uw tuin? Bij Poppelaars Tuincentrum in Breda helpen we u graag bij het kopen van een boom.

Tuinplanten kopen in Breda

Eenjarigen en vaste planten

In de borders van uw tuin kunt u allerlei planten kwijt en helemaal naar uw eigen smaak vormgeven. De hortensia is een geliefde vaste plant voor elke tuinder. Combineer ze met siergras voor een mooie opvulling. In bloembakken kunt u eenjarige oranje Afrikaantjes met viooltjes stoppen, deze bloeien maar een jaar, maar dan kunt u elk jaar weer andere planten uitkiezen. Of plant een aantal stevige kruiden zoals rozemarijn en tijm. Bij Tuincentrum Poppelaars vindt u ook kruiden in pot. Naast de voordeur kunt u petunia’s in hanging baskets ophangen voor een warm welkom. Meer weten over planten? Zoek het op in onze plantengids of vraag het aan een van onze medewerkers. 

Planten cadeau in Breda

Een herfststukje, een kerststukje, of zomaar een plantenstukje cadeau… Tuincentrum Poppelaars heeft ook de leukste plantenarrangement die u zelf kunt laten samenstellen. Komt u langs?