• Welkom bij Poppelaars Budget bloemen en planten

Dierenwinkel Breda

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in BredaPoppelaars Tuincentrum in Breda heeft een complete dierenwinkel met alles voor uw huisdieren. Van voer tot speeltjes en van hondenmanden tot kattenbakken en krabpalen. Wat voor huisdier u ook heeft, in onze dierenwinkel in Breda vindt u wat u nodig heeft!

Voor alle huisdieren dé dierenwinkel in Breda

De dierenwinkel van Poppelaars Tuincentrum in Breda heeft alles wat u nodig heeft voor uw huisdieren. Of u nu een hond heeft of juist een kat: bij ons bent u aan het juiste adres. Zelfs voor vissen en vogels kunt u alle benodigdheden in onze dierenspeciaalzaak in Breda vinden.

Bestel uw hondenvoer, kattenvoer, verzorgingsproducten ook gemakkelijk online in onze webshop!

 

  

Royal Canin biedt hondenvoer en kattenvoer voor ieder ras, voor iedere soort hond of kat, oud of jong. Ook de producten van ECOstyle animal care verkopen wij in onze webshop. 

Bezoek Poppelaars Tuincentrum

Van benodigdheden voor knaagdieren tot alles voor uw andere huisdieren: in de dierenwinkel van Poppelaars Tuincentrum in Breda vindt u alles wat u nodig heeft. Kom daarom gezellig langs in onze vestiging. Ook voor advies omtrent de juiste producten voor uw huisdier bent u bij ons welkom. Onze dierenwinkel in Breda is zeven dagen per week geopend (Iedere zondag koopzondag van 12:00 tot 16:00 uur). 

Contact

Contact

___________________________

Poppelaars Budget Bloemen en Planten
Rietdijk 1B
4824 ZB Breda

076-5414624
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  10.00 - 18.00 uur
 Dinsdag  09.30 - 18.00 uur 
 Woensdag  09.30 - 18.00 uur
 Donderdag  09.30 - 18.00 uur
 Vrijdag  09.00 - 18.00 uur
 Zaterdag  09.00 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten