Dierenwinkel Breda

Onze dierenwinkel in Breda heeft voor elk huisdier een zacht mandje, heerlijke snacks om op te knabbelen en het beste dierenvoer! Voor uw hond, kat, vogel, vis of knaagdier kunt u bij Poppelaars Tuincentrum terecht, of bestel de producten in de webshop.

Kuikentjes in onze dierenwinkel in Breda!

Dierbenodigdheden voor honden

Voor uw trouwe viervoeter hebben we alles voor een goede gezondheid van uw hond: van voer tot kluiven en vlooienbanden. Elke hond is natuurlijk anders, daarom biedt Royal Canin speciaal voer voor grote honden en kleine honden, maar ook voor de senior hond. In onze webshop vindt u voordeelverpakkingen hondenvoer zodat u voordelig in kunt slaan, in onder andere de smaken rund, vis en gevogelte. Kan uw hond wel wat vachtverzorging gebruiken? In de webshop vindt u ECOStyle Huid & Vacht, of Spieren & Gewrichten, voor een  soepele beweging. Ook hondenaccessoires zoals manden, riemen en speeltjes vindt u bij onze dierenwinkel in Breda!

Alles voor uw knaagdierAdvies over huisdierverzorging bij uw dierenwinkel in Breda

Knaagdieren zijn sociale dieren, dus u wilt ze natuurlijk genoeg aandacht geven. Een ruim en stevig hok met genoeg speeltjes en snacks is een belangrijk begin, zodat ze niet ontsnappen en aan andere dingen beginnen te knagen. Denk bij het inrichten van een hok ook aan de volgende dingen:

  • Een waterfles: ververs elke dag het water.
  • De juiste voeding met alle noodzakelijke voedingsstoffen. Hamsters en muizen vragen om andere voeding dan konijnen en cavia’s.
  • Genoeg huisjes of stro waar uw muis, rat of hamster zich in kan nestelen.
  • Een stevige voerbak die niet om kan vallen.
  • Een molentje voor genoeg beweging.
  • Een nagelknippertje, vooral voor knaagdieren die binnen zitten.

Kattenverzorging in onze dierenwinkel in Breda

Of u net een nestje kittens heeft of een 15 jaar oude poes uit het asiel haalt, voor elke kat hebben wij de juiste verzorging. Royal Canin heeft bijvoorbeeld speciaal kattenvoer voor binnenkatten of buitenkatten, maar ook voor katten die op hun gewicht moeten letten. Om uw kat genoeg te laten bewegen kunt u een keuze maken uit allerlei krabpalen, krabplanken en andere krabmeubels!

Ook voor vogelvoer gaat u naar onze dierenwinkel in Breda

Uw vogel wil er natuurlijk ook comfortabel bijzitten. Bij Tuincentrum Poppelaars vindt u een ruim assortiment aan vogels voor binnen, maar ook voor het lokken van vogels naar uw tuin, zoals voederhuisjes en nestkastjes. Kom langs bij ons tuincentrum en laat u inspireren!