Dierenspeciaalzaak Breda

Zoekt u een dierenspeciaalzaak in Breda? Bij Poppelaars Tuincentrum kunt u met een gerust hart inkopen doen voor uw huisdier! Miauwende, blaffende en knagende maatjes: bestel voor elk huisdier het lekkerste voer of verwen ze met een snack.

Alles voor uw hond bij Dierenspeciaalzaak Poppelaars in BredaKom naar onze dierenspeciaalzaak in Breda

Elk hondenras is anders, daarom is er voor elk ras speciaal voer te vinden. Afhankelijk van de grootte van uw hond en de leeftijd, past u het voer op uw viervoeter aan. Kleine honden houden er bijvoorbeeld niet van om op grote brokken te moeten kauwen. Gaat u voor een voordeelverpakking, dan heeft u altijd een voorraadje in huis, en bent u voordeliger uit. Als u uw hond af en toe wilt verwennen, kunt u een kauwstaaf geven. Vergeet niet een bak water naast de brokken te zetten! Voor ongewenste gasten in de vacht van uw hond vindt u bij uw dierenspeciaalzaak in Breda ook vlooienbanden of pipetjes tegen vlooien.

Knaagdierenbenodigdheden

Knaagdieren zijn actieve beesten, ze graven veel en knagen graag op dingen. Geef ze daarom een knaagdierbal of een knaaghuis. Met een goede berg stro of hooi maakt u ze ook altijd blij. Dit eten ze op, of gebruiken ze om holletjes mee te maken en zich lekker in te nestelen. Bij de dierenspeciaalzaak in Breda is voor elk knaagdier speciaal knaagdiervoer te vinden:

  • Hamsters, muizen en ratten eten alles. Ze hebben dus speciaal voer nodig waarin veel eiwitten verwerkt zitten.
  • Konijnen zijn dol op biks. Gemengd voer kan ook, maar met mate. Met biks weet u zeker dat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen.
  • Cavia’s kunnen geen vitamine C aanmaken, dus deze diertjes kunt u blijmaken met voer waar vitamine C aan toegevoegd is, zoals van Science Selective.
  • Verras uw knagers ook eens met een zakje weidekruiden. Dit vinden ze heerlijk, en het houdt uw eigen tuin heel!

Alles voor katten in uw dierenspeciaalzaak in Breda

Voor binnen- en buitenkatten is het altijd handig om een kattenbak in huis te hebben. Vul de bak met kattengrit, of gebruik een kattenbakvulling met een luchtje. Om de kattenbak schoon te houden, kunt u de bak bedekken met een kattenbakzak. Als Kitty haar behoefte heeft gedaan, wil ze natuurlijk ergens haar nagels aan krabben: bij Poppelaar vindt u ook krabpalen en krabplanken. Dan blijft uw bank tenminste heel! Ook voor katten is er speciaal voer: zo heeft Royal Canin voer voor gesteriliseerde katten of voor katten die licht verteerbaar voer nodig hebben.

Verwen uw vis, vogel of kip

Ook voor gevleugelde en zwemmende dieren vindt u bij de dierenspeciaalzaak in Breda voordelige producten. Weten welk kippenvoer het beste is voor uw kippen? Let dan op de volgende zaken:

  • Kuikens zijn natuurlijk het gelukkigst met kuikenvoer.
  • Voor legkippen is er speciaal legkorrel voor gezonde eieren.
  • Het is belangrijk ook maagkiezel aan te bieden, zodat de spijsvertering van uw kip zijn eten goed kan fijnmalen.
  • Het snelste is om een mix te geven waar granen, grit en legkorrels in verwerkt zitten. Dan weet u zeker dat uw kip alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Heeft u nog vragen over het beste voer voor uw huisdier? U bent altijd welkom in ons tuincentrum. Onze dierenspeciaalzaak in Breda is zeven dagen per week geopend!

Anderen bekeken ook: