Kamerplanten

Bij Tuincentrum Poppelaars in Breda vind je kleine én grote kamerplanten die jij nodig hebt om het huis een gevoel van thuis te geven. Kamerplanten kunnen hier, voor de liefhebber, een grote rol in spelen. Kom daarom gezellig bij ons langs voor een kijkje in ons continue veranderende en originele assortiment kamerplanten! Wij zijn gelegen nabij Zundert, Etten-Leur, Oosterhout, Prinsenbeek en voorzien nog meer steden en dorpen in Brabant van goedkope kwalitatieve kamerplanten! Of je nu van prachtig gekleurde bloemen houdt of liever een grote maar simpele kamerplant wil kopen, bij ons kun je altijd terecht. Bekijk van tevoren natuurlijk wel even onze openingstijden!

Binnenplanten kopen van hoge kwaliteit nabij Prinsenbeek

Weet je niet welke potgrond het beste is voor kamerplanten? Dan informeren wij je hier graag over. Om het mooiste resultaat te krijgen is het belangrijk om een potgrond te kopen welke is aangevuld met voedingsstoffen. Een bekende potgrond producent is Pokon, voor een lage prijs voorzie jij jouw kamerplanten van grond met voedingsstoffen voor om en nabij 2/3  maanden. Deze potgrond wordt vaak aangevuld met grondstoffen zoals turf, kalk en meststoffen die belangrijk zijn voor de vlekkeloze groei van binnenplanten. Hoe lang je precies geniet van de voeding in de potgrond verschilt per soort en producent, kijk hiervoor dus op de zak. Daarnaast is het belangrijk om na deze maanden de potgrond te verversen en als je plant groter wordt hem te verpotten naar een grotere pot waar hij verder kan groeien. Zet de binnenplanten ook niet zomaar op het balkon of in direct zonlicht, daar zijn de tuinplanten meer voor geschikt, de meeste binnenplanten hebben daar geen behoefte aan. Plaats ze dus op een veilige plek in de schaduw of waar ze genoeg daglicht krijgen, maar niet direct. Het personeel in ons tuincentrum is expert op het gebied van planten en plantenverzorging, mocht je er dus nog niet uitkomen dan staan zij paraat.

Poppelaars Kamerplanten Breda

Uitgebreid aanbod kamerplanten in Brabant

Kamerplanten kopen is een leuke bezigheid en je wil vanzelfsprekend planten die goed bij het interieur passen. Een uitgebreid assortiment is daarom erg belangrijk om de juiste match te vinden. Of je nu uit Oosterhout, Prinsenbeek of een andere Brabantse stad komt. Kom gezellig langs bij Poppelaars Tuincentrum in Breda! We zijn rolstoelvriendelijk en bieden gratis parkeergelegenheid, handig voor wie met de auto komt.
Ons assortiment bestaat dus uit een hoop verschillende keuzes, daarom is het belangrijk om te gaan filteren. Als je bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren hebt moet je absoluut geen giftige kamerplanten in huis nemen. Een paar giftige planten die je beter in de winkel kunt laten staan zijn: 

  • Monstera, ook wel bekend als de ‘gatenplant’ de bladeren en stengels kunnen giftig zijn voor huisdieren;
  • Cactus euphorbia, hiervan zijn de sappen voor zowel mens als dier giftig;
  • Aloë vera, de sappen zijn giftig voor huisdieren;
  • Dieffenbachia, waarvan de sappen bij mens en dier voor vervelende irritaties kunnen zorgen. 

Twijfel je over of een plant giftig is of niet, vraag dat in onze plantenafdeling dan even aan één van onze specialisten. Zij kunnen je daarmee verder helpen en je met een gerust hart naar huis sturen. Vraag hen ook eens naar de verzorging van kamerplanten. Vaak is dat hetzelfde, maar sommige planten kunnen hiervan afwijken. Om ook deze planten tot hun recht te laten komen moet je wel weten hoe je ze verzorgt. Kom bij ons langs voor deskundig advies!

Kamerplant kopen in de plantenwinkel van Tuincentrum Poppelaars

Wij staan je graag te woord over het kopen van kamerplanten en zien je graag bij ons langskomen in de plantenwinkel van Tuincentrum Poppelaars, in de buurt van Zundert, Etten-Leur en Prinsenbeek. Zoals eerder benoemd is het aan te raden om vooraf onze openingstijden te bekijken. Je leest ze helemaal onderaan deze pagina of op onze contactenpagina. Geen tijd om langs te komen? Bestel dan online en maak gebruik van onze bezorgservice. Hopelijk zien we je snel in ons tuincentrum.