Verras uw geliefde op Valentijnsdag!

Verras uw geliefde op Valentijnsdag!

Het is bijna zover! De dag van de liefde komt er bijna aan: Valentijnsdag! Dit is dé dag om uw geliefde eens in het zonnetje te zetten en bijvoorbeeld een mooie bos bloemen te geven. Of wat dacht u om een romantisch diner voor z'n tweeën met sfeervolle kaarsen te regelen. Bij Tuincentrum Poppelaars in Breda bent u op het juiste adres voor de prachtige Valentijns bloemen.

Rozen op Valentijnsdag

Rozen worden op Valentijnsdag vaak gegeven wanneer u uw geliefde wilt verrassen. Een rode roos staat dan ook symbool voor liefde. Een mooie bos rode rozen voor uw geliefde zal dan ook zeer gewaardeerd worden met Valentijnsdag. Rozen bestaan al meer dan duizend jaar. Tegenwoordig zijn er zelfs 300 verschillende soorten rozen. Rozen worden altijd erg gewaardeerd, dat komt door hun schoonheid en de geur. Een roos straalt echt klasse uit. Iedere kleur roos heeft dan ook een andere betekenis. Geeft u bijvoorbeeld gele rozen, dan staan deze symbool voor energie, actief, vrolijkheid en kracht. Lichtroze rozen staan dan weer symbool voor trouw, bewondering, geluk en blijdschap. Boeketten kunt u in onze webshop alvast bestellen. Of u kunt natuurlijk langskomen in ons tuincentrum in Breda.

Bloemen Valentijnsdag kopen bij Poppelaars in Breda

Nog meer sfeer met kaarsen

Wilt een romantisch avondje helemaal compleet maken? Steek dan wat kaarsen aan! Kaarsen zijn natuurlijk echt sfeermakers in huis, zeker op Valentijnsdag. Bij Poppelaars Tuincentrum in Breda is een zeer ruim assortiment verkrijgbaar. Denk dan bijvoorbeeld aan stompkaarsen, geurkaarsen, bolkaarsen en natuurlijk dinerkaarsen. Deze verschillende soorten kaarsen zijn dan ook in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Maak Valentijnsdag dan ook compleet met mooie bloemen én sfeervolle kaarsen.

Bloemen voor Valentijnsdag kopen bij Breda

Kortom, bent u op zoek naar mooie bloemen voor uw Valentijn? U kunt ons aanbod alvast bekijken in de bloemenshop. In de webshop kunt u meteen ook alvast uw bloemen bestellen. Wilt u meer informatie over de boeketten of wilt u toch een andere samenstelling van bloemen? U kunt altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 076-5414624. Bij Poppelaars in Breda kunt u altijd langskomen om ons assortiment met kaarsen te bekijken. Zo maakt u het romantische avondje helemaal compleet!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Groene Vaderdag cadeaus

Geen inspiratie voor een mooi cadeau voor Vaderdag? Wel klaar met de sokken, stropdassen en aftershave? In ons tuincentrum in Breda vind je gegarandeerd iets van zijn gading, of hij nu groene vingers heeft of niet!

Lees meer...
Creëer schaduw in een 'coole' tuin

Zie je er ook zo tegenop dat de temperaturen deze zomer mogelijk opeens weer tropisch worden? Geen paniek! Ons tuincentrum heeft allerlei slimme oplossingen en alle benodigdheden om het hoofd (én lichaam) koel te houden.

Lees meer...
15 tuintips voor juni

Juni is doorgaans een van de mooiste tuinmaanden. Ons tuincentrum geeft 15 handige en leuke tips om er volop van te kunnen genieten.

Lees meer...
Tips voor het aantrekken en behouden van bijen, vogels en vlinders

Wil je van je tuin een levendig paradijs maken vol met het gezoem van bijen, het gezang van vogels en het fladderen van vlinders? Een tuin vol met leven is niet alleen prachtig om te zien, maar draagt ook bij aan een gezond ecosysteem. Hier zijn enkele tips om bijen, vogels en vlinders in de tuin aan te trekken én te houden. 

Lees meer...