Verras uw geliefde op Valentijnsdag!

Verras uw geliefde op Valentijnsdag!

Het is bijna zover! De dag van de liefde komt er bijna aan: Valentijnsdag! Dit is dé dag om uw geliefde eens in het zonnetje te zetten en bijvoorbeeld een mooie bos bloemen te geven. Of wat dacht u om een romantisch diner voor z'n tweeën met sfeervolle kaarsen te regelen. Bij Tuincentrum Poppelaars in Breda bent u op het juiste adres voor de prachtige Valentijns bloemen.

Rozen op Valentijnsdag

Rozen worden op Valentijnsdag vaak gegeven wanneer u uw geliefde wilt verrassen. Een rode roos staat dan ook symbool voor liefde. Een mooie bos rode rozen voor uw geliefde zal dan ook zeer gewaardeerd worden met Valentijnsdag. Rozen bestaan al meer dan duizend jaar. Tegenwoordig zijn er zelfs 300 verschillende soorten rozen. Rozen worden altijd erg gewaardeerd, dat komt door hun schoonheid en de geur. Een roos straalt echt klasse uit. Iedere kleur roos heeft dan ook een andere betekenis. Geeft u bijvoorbeeld gele rozen, dan staan deze symbool voor energie, actief, vrolijkheid en kracht. Lichtroze rozen staan dan weer symbool voor trouw, bewondering, geluk en blijdschap. Boeketten kunt u in onze webshop alvast bestellen. Of u kunt natuurlijk langskomen in ons tuincentrum in Breda.

Bloemen Valentijnsdag kopen bij Poppelaars in Breda

Nog meer sfeer met kaarsen

Wilt een romantisch avondje helemaal compleet maken? Steek dan wat kaarsen aan! Kaarsen zijn natuurlijk echt sfeermakers in huis, zeker op Valentijnsdag. Bij Poppelaars Tuincentrum in Breda is een zeer ruim assortiment verkrijgbaar. Denk dan bijvoorbeeld aan stompkaarsen, geurkaarsen, bolkaarsen en natuurlijk dinerkaarsen. Deze verschillende soorten kaarsen zijn dan ook in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Maak Valentijnsdag dan ook compleet met mooie bloemen én sfeervolle kaarsen.

Bloemen voor Valentijnsdag kopen bij Breda

Kortom, bent u op zoek naar mooie bloemen voor uw Valentijn? U kunt ons aanbod alvast bekijken in de bloemenshop. In de webshop kunt u meteen ook alvast uw bloemen bestellen. Wilt u meer informatie over de boeketten of wilt u toch een andere samenstelling van bloemen? U kunt altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 076-5414624. Bij Poppelaars in Breda kunt u altijd langskomen om ons assortiment met kaarsen te bekijken. Zo maakt u het romantische avondje helemaal compleet!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Planten voor je bad- en slaapkamer

Wil je het zen-niveau in je bad- en slaapkamer verhogen? Ons tuincentrum in Breda weet welke planten je dan in huis moet halen!

Lees meer...
Toffe tulpen

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Breda vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...
Kuip- en potplanten verzorgen

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...
Fleurige huis- en tuintips voor februari

Lees onze fleurige huis- en tuintips voor de maand februari.

Lees meer...