Bloemen

Voor bloemen in Breda bent u bij Tuincentrum Poppelaars aan het juiste adres. Zowel online als in ons tuincentrum bieden wij boeketten in alle soorten en maten aan. Wij gaan altijd met het seizoen mee en hebben dan ook een assortiment dat op de tijd van het jaar is afgestemd. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen. Daarnaast kunt u ook zelf een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Ons ruime assortiment met onder andere vazen, potten en manden maken het geheel af. Geen tijd om langs te komen in ons tuincentrum of wilt u een mooi boeket laten bezorgen? 

Bestel onderaan deze pagina uw bloemen

Boeketten

Een boeket voor elke gelegenheid

Bij tuincentrum Poppelaars kunt u boeketten en bloemen bestellen voor elke gelegenheid. In de bloemenshop heeft u de keuze uit de volgende categorieën:

 • Boeketten
 • Plukboeketten
 • Seizoensboeketten
 • Rozen
 • Duurzame boeketten
 • Liefde- en geboorteboeketten
 • Felicitatie- en beterschapboeketten
 • Rouwbloemen
 • Bloemenbon

Duurzame bloemen en boeketten bestellen

Wist u dat wij ook duurzame boeketten aanbieden? Of heeft u hier misschien nog niet eerder van gehoord? Wij leggen u dit graag uit!

Wij werken samen met Green Florist dit is het keurmerk wat u laat zien waar en hoe de bloemen geteeld zijn. Hierbij zijn zelfstandige bloemisten aangesloten die duurzaam ondernemen in de breedste zin van het woord. Deze partij heeft als motto 'Elke dag een stukje groener' en wil op een positieve manier bijdragen aan mens, natuur en milieu. Dit doen zij door te werken met 2 verschillende keurmerken, die laten zien dat uw bloemen op een duurzame wijze geteeld zijn (bijvoorbeeld zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen), maar ook dat er een duurzame bedrijfsvoering gebruikt is. Hierbij kunt u denken aan duurzaamheid op het gebied van verpakken, transport en afvalscheiding. 

Draagt u graag uw steentje bij aan een betere wereld? Dan is een duurzaam boeket en betere en groenere keuze! Meer informatie kunt u vinden op de website van Green Florist

Benieuwd naar ons aanbod aan duurzame boeketten? U vind ze hieronder in de shop, door eerst op 'Boeketten' te klikken en vervolgens op e categorie 'Duurzaam'.

Verzorgen van bloemen in 7 stappen

Wij willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk van uw bloemen kunt genieten. Daarom hebben wij belangrijke tips voor u op een rijtje gezet:

 1. Kies een boeket met veel knoppen die al een beetje uitkomen. KNoppen die helemaal in bloei zijn zijn natuurlijk het mooiste, maar als u wat geduld heeft, dan heeft u langer bloeiplezier met een boeket waarvan de knoppen nog moeten uitlopen.
 2. Gebruik een schone vaas. Sop hem uit en maak hem schoon met wat chloor of bleek. Nu alle bacteriën dood zijn zult u langer van uw boeket kunnen genieten. 
 3. Gebruik bloemenvoeding in het water van de vaas, om uw boeket een extra boost te geven! Koud water is overigens het beste.
 4. Snijd de stelen schuin af (maar ga er niet aan trekken), zodat de verse wond het water goed opneemt. Als u ze iedere 3 dagen opnieuw een klein stukje schuin afsnijd, heeft u nóg langer plezier van uw bloemen.
 5. Zorg dat u de laaghangende bladeren van de stelen verwijderd, zodat er geen blad in het water hangt. Deze bladeren gaan rotten en de bacteriën hebben geen positieve impact op de levensduur van het boeket.
 6. Plaats de bloemen op een neutrale plek, zonder direct zonlicht en niet op de tocht. Hierdoor zouden de bloemen sneller kunnen gaan hangen.
 7. Schoon water vinden bloemen erg lekker! Ververs om de dag het water om ze extra te verwennen!

Bepaal uw route naar het tuincentrum!

De mooiste snijbloemen en boeketten vind u bij Poppelaars Tuincentrum

Bloemen bestellen bij Poppelaars Tuincentrum in Breda!

Om het u gemakkelijk te maken kunt u hier direct een kijkje nemen in ons assortiment verse snijbloemen én kunt u direct uw bloemen bestelling plaatsen! Meer weten over onze boeketten en onze diensten omtrent bloemen? Neem contact op met 076 541 4624 of stuur een mail naar [email protected].