Bloemenwinkel Breda

Bij de bloemenwinkel van Poppelaars Tuincentrum in Breda vindt u elke dag verse bloemen. Het assortiment van onze bloemist in Breda is perfect afgestemd op het seizoen, zodat u elk seizoen passende en verse bloemen in huis neer kunt zetten. Of u nu een eigen boeket laat samenstellen of een van onze meeneemboeketten kiest; u vindt de mooiste bloemen bij ons in het tuincentrum. Onze deskundige bloemisten vinden zeker een boeket dat bij u past!

Bloemenwinkel met ruim assortiment in BredaDiverse soorten bloemen bij onze bloemenwinkel in Breda

Bij onze bloemist in Breda vindt u een ruim assortiment. Niet alleen hebben wij veel verschillende bloemen en boeketten te bieden, wij hebben ook een ruim assortiment vazen, potten en manden. Zo gaat u altijd naar huis met een compleet verzorgd boeket. Wilt u de bloemen laten bezorgen? Tegen een kleine vergoeding kan onze bloemist in Breda daar ook voor zorgen! Wij hebben altijd kant-en-klare boeketten voor u klaarstaan. Deze zijn samengesteld met de mooiste bloemen van het seizoen. Wij willen er echt voor zorgen dat u de natuur en sfeer van buiten ook naar binnen kunt halen.

Boeketten voor een speciale gelegenheid

Bij onze bloemenwinkel in Breda vindt u niet alleen de mooiste bloemen en boeketten, maar ook speciale arrangementen:

  • Voor een bruidsboeket bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag om de mooiste dag van uw leven nóg mooier te maken. Naast bruidsboeketten doen wij nog ander bruidswerk, zoals corsages en tafelstukken. Kom even langs in onze bloemenwinkel in Breda en we bespreken de mogelijkheden.
  • Wij maken ook rouwkransen, rouwstukken en rouwboeketten. Maak telefonisch een afspraak, dan kunnen we even goed uw wensen doorspreken. We begrijpen dat het verliezen van een dierbare erg zwaar is en een mooi afscheid kan heel erg helpen bij de verwerking. Mooi bloemwerk verlicht het leed.
  • Ook voor gelegenheden als Valentijnsdag, Kerst en Moederdag maken we leuke boeketten.
  • Boeketten op aanvraag zijn altijd mogelijk. Vertel onze bloemist in Breda uw wensen en u heeft binnen een paar minuten een prachtig boeket in uw handen.

Kom eens langs in onze bloemenwinkel in Breda en ontdek het zelf!

Heel veel boeketten in onze bloemenwinkel in BredaOnline bloemenwinkel Breda

Onze boeketten zijn ook online te bestellen. Heeft u even geen tijd om langs te komen in onze mooie bloemenwinkel in Breda? Dan is dit een goed alternatief! Of laat een boeket bezorgen bij een vriend of vriendin die jarig is. De keuze is heel ruim en we verkopen boeketten voor een dikke, maar ook voor een dunnere portemonnee. Bestel vandaag nog!