Bloemist

Heeft u al een bezoek gebracht aan onze bloemenshop in Breda waar elke dag verse bloemen te vinden zijn? Wij gaan altijd met het seizoen mee en hebben dan ook een assortiment dat op het seizoen is afgestemd. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen. Daarnaast kunt u ook zelf een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Ons ruime assortiment met onder andere vazen, potten en manden maken het geheel af. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook thuis!

Bloemen in Breda

Wij hebben ook een webshop! U kunt nu gemakkelijk en super snel bloemen bestellen. Voor iedere gelegenheid bieden wij boeketten aan. Denk dan bijvoorbeeld aan losse snijbloemen, opgemaakte boeketten, rouwboeketten en trouwboeketten. Ook rond Valentijnsdag hebben wij prachtige boeketten en bloemen voor deze gelegenheid. Zo kunt u uw geliefde verrassen met prachtige bloemen van goede kwaliteit.

Verzorgen van bloemen

Wij willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk van uw bloemen kunt genieten. Daarom hebben wij belangrijke tips voor u op een rijtje gezet:

  • Zet de bloemen zo snel mogelijk op vaas.
  • Snijd de stelen van de bloemen schuin af en laat het blad niet in het water komen.
  • Gebruik altijd een vaas die goed bij het boeket past.
  • Gebruik een schone vaas! Is de vaas niet schoon, dan zult u minder lang plezier hebben van de bloemen.
  • Het is belangrijk om snijbloemvoeding toe te voegen in het water.
  • Gebruik altijd kraanwater om de vaas te vullen.
  • Zet de vaas met bloemen niet in de warmte en zeker ook niet in de tocht.

Bloemen bestellen in Breda

Woont u in de buurt van Breda en bent u op zoek naar een bosje bloemen? Kom dan gerust eens langs bij Poppelaars Tuincentrum. Bij ons kunt u ook mooie boeketten kopen of bestellen. Meer weten over onze boeketten en onze diensten omtrent bloemen? Neem contact op met 076 541 4624 of stuur een mail naar [email protected].

BLOEMEN BESTELLEN