Tuincentrum bezoeken in Breda

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar tuincentrum in Breda? Als het aankomt op het uitzoeken welk tuincentrum het beste is om te bezoeken, vraag je jezelf misschien af, welk tuincentrum heeft de beste kwaliteit en de voordeligste prijs? Dan ben je voor de beste kwaliteit en de voordeligste prijs bij ons aan het juiste adres! Met onze altijd verse snijbloemen en betrouwbare service is een bezoek aan ons tuincentrum zeker het proberen waard. Tuincentrum Poppelaars is onder andere goed te bereiken vanuit Oosterhout, Etten-Leur en Zundert.

Welke producten kopen in het tuincentrum in de buurt van Prinsenbeek?

Waar is dan nu het dichtstbijzijnde tuincentrum in de buurt? Voor eigenlijk iedereen die in Brabant woont is het antwoord op deze vraag simpel. In Breda vind je tuincentrum Poppelaars, een hoogwaardig tuincentrum met een bloemenwinkel, dierenwinkel en een ruim aanbod aan kamerplanten. Daarnaast beschikken wij ook over een soda shop en houden wij van een wisselend aanbod. Zo blijven wij als tuincentrum meegaan met de trends van elk jaar en kunnen we daarmee, in combinatie met onze expertise op het gebied van planten onze klanten tevreden naar huis terug laten keren. Of je nu uit Breda zelf komt, uit Zundert of uit Oosterhout, wij hebben voor ieder wat wils. Koop bijvoorbeeld een leuke plant met een sierlijke pot erbij, of koop een cadeau voor een vriend of vriendin. Je vindt het allemaal bij hét tuincentrum van Breda, ofwel Poppelaars. Mocht het niet lukken om goederen mee naar huis te nemen, dan kun je gebruik maken van onze snelle bezorgservice.

Wanneer is tuincentrum Poppelaars, nabij Zundert, open?

Ben je benieuwd welk tuincentrum vandaag open is? Tuincentrum Poppelaars is 6 dagen per week geopend. Voor de meest actuele openingstijden, bekijk onze contactenpagina.  

Als je langs komt in ons tuincentrum nabij Prinsenbeek en Oosterhout, vergeet dan niet onze afdeling met de frisdrankvoordeel te bezoeken. Hier vind je populaire frisdranken voor een voordelige prijs. Bekijk op de webshop het aanbod en hopelijk zien we jou binnenkort in Breda!

Poppelaars Tuincentrum Breda

Bezoek ons tuincentrum in Breda

Kom je uit Zundert, Etten-Leur, Prinsenbeek of Oosterhout? Dan kun je ervoor kiezen om met het openbaar vervoer te komen, of met de auto. Indien je met de auto komt kun je bij ons gebruik maken van de gratis parkeerplaats. Blijf dus zo lang je wil rondwandelen in het tuincentrum, zonder je zorgen te maken om parkeerkosten. Lukt rondwandelen niet? Weet dan dat wij ook toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel. Ook voor het thuisbezorgen van jouw kamerplanten, tuinplanten of andere tuinproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk in onze overzichtelijke webshop voor de mooiste en voordeligste tuinartikelen en laat ze bezorgen met onze lokale bezorgservice.