Tuincentrum Brabant

Tuincentrum Poppelaars in Brabant is sinds 1985 en met een oppervlakte van ruim 8000 vierkante meter een begrip in het zuiden van Nederland. Voor al uw planten en tuinaccessoires zoals snoeigereedschap en barbecues, maar ook voor de verzorging van uw huisdieren kunt u bij Tuincentrum Poppelaars in Brabant terecht.

Bloemen, planten en bomen

Bij Tuincentrum Poppelaars kunt u ook terecht voor een groot aanbod aan kamerplanten en tuinplanten. Een greep uit onze collectie:

  • Zaden en planten voor de moestuin, zoals groenteplanten en kruidenplanten.
  • Tuinplanten zoals geraniums, orchideeën en siergrassen.
  • Heesters zoals coniferen, buxus en laurier.
  • Struikrozen, stamrozen, klimrozen en andere klimplanten.

Tuin- en kamerplanten in ons tuincentrum in Brabant

Een cadeau van het Tuincentrum in Brabant

Een boeket als bedankje, een plantenstukje cadeau of uw eigen huisdier verwennen met dierendag? Bij ons tuincentrum in Brabant vindt u altijd een geschikt cadeau. De bloembinders van Tuincentrum Poppelaars maken elke dag verse boeketten die passen bij het seizoen. Ook als u een bruidsboeket of een corsage nodig heeft, kunnen we u advies geven. U kunt uw eigen boeket of plantenstukje naar wens laten samenstellen. Tuincentrum Poppelaars bezorgt ook boeketten in de regio.

Tuingereedschap van tuincentrum Brabant

Voor alle klussen in de tuin is goed tuingereedschap natuurlijk van groot belang. Het begint al met een bollenplanter voor een goede verdeling van de bollen in de tuin. En als u het gazon heeft gemaaid, moet niet alleen het gras aangeharkt worden met een goede hark, maar wilt u ook de gras op de bestrating wegvegen. En dan moet het onkruid nog weggehaald worden… vergeet daarbij niet een tuinknielkussen om uw knieën niet te belasten.

Tuinmeubelen

Na al dat geklus wilt u natuurlijk even goed bijkomen. Het assortiment tuinmeubelen van Tuincentrum Poppelaars bestaat zowel uit A-merken als eigen keuze. Van tuinsets zoals houten balkonsets en rotan loungesets tot tuinbanken en parasols: alle tuinmeubelen kunt u bekijken en uitproberen in onze showroom van 600 vierkante meter. Kom vooral langs bij ons tuincentrum om ons uitgebreide assortiment te bekijken.

Compleet tuincentrum in Brabant: Poppelaars