Wis selectie

  Wis selectie

  Wis selectie

  Wis selectie

  Wis selectie

  De nederlandse naam is Knolzijdeplant, familie van de Asclepiadaceae. De bloemkleur is oranje en de bloeitijd is van ca. juni tot en met augustus. De bladeren zijn groen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
  Plant voor een open ruimte.
  Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

  Ben je op zoek naar Asclepias tuberosa 'Gay Butterflies'? De Asclepias tuberosa 'Gay Butterflies' is ook wel bekend als Knolzijdeplant. Deze Asclepiadaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 60 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Asclepias tuberosa 'Gay Butterflies'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Knolzijdeplant Wetenschappelijke naam: Asclepias tuberosa 'Gay Butterflies' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Asclepias Familie: Asclepiadaceae Bloemkleur: Oranje
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee