Kerstmarkt Breda

Poppelaars heeft de leukste kerstmarkt van Breda en omgeving! Kerst, het is een heerlijke tijd. Gezellig samenzijn met vrienden en familie en natuurlijk vooral heel veel eten. Een mooi versierd huis brengt u direct in de kerstsfeer en heeft u er weleens aan gedacht om de tuin ook te versieren? Op onze kerstmarkt in Breda vindt u de leukste kerstdecoraties. Wij vinden het altijd heel leuk om ons tuincentrum prachtig te versieren met Kerst. Ook voor de leukste kerstcadeaus bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze kerstmarkt in BredaPrachtige kerstversiering op onze kerstmarkt in Breda

Op onze kerstmarkt in Breda is het altijd gezellig. Wij vinden het belangrijk dat u al even wordt ondergedompeld in dat heerlijke kerstgevoel. Ons hele kerstassortiment staat voor u uitgestald. U vindt bij ons onder andere:

  • Leuke kerstdecoraties, zoals glazen kerstballen en kerstboompieken, sfeervolle kaarsen en allerlei andere originele en rijkelijk versierde decoraties.
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten. Wij verkopen zowel kleurrijke kerstverlichting als ouderwetse vlammetjes en LED-verlichting.
  • Kerstbomen; van de Nordmann-spar tot de Fijnspar, bij ons vindt u ze allemaal!
  • Kunstkerstbomen. De keuze voor een kunstkerstboom is erg begrijpelijk, want het bespaart een hoop moeite. Onze kunstkerstbomen zijn ook net echt.

Loop gezellig een rondje over onze kerstmarkt en maak een praatje met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag aan de mooiste kerstdecoraties speciaal voor uw huis.

Ontdek de nieuwste kersttrends op onze kerstmarkt in Breda

Bent u al op de hoogte van de kersttrends van dit jaar? Als dit niet het geval is, dan is onze kerstmarkt in Breda dé gelegenheid om dit te ontdekken. De klassieke Kerst blijft elk jaar weer terugkomen. Voor veel mensen zijn er geen andere kerstkleuren dan rood, groen en goud. Als u wél een keer iets anders wilt, maar toch niet té veel wilt afwijken, dan kunt u kiezen voor de groene kersttrend. Bij deze trend worden verschillende kleuren groen gecombineerd. Wilt u een keer helemaal iets anders? Kies dan voor de grijs & roze trend of ze blauw & bruine trend. Allebei heel leuk!

Kerstmarkt BredaKerstboom kopen in Breda

Voor veel mensen is Kerst niet compleet zonder een mooie kerstboom, of dit nou een echte of een neppe boom is. Bij ons tuincentrum koopt u alle populaire soorten kerstbomen. Uiteraard pronken wij met onze Nordmann-sparren, want dit zijn toch altijd weer de mooiste en volste bomen. Een nadeel is alleen wel dat deze bomen iets duurder zijn. Wat betreft onze kunstkerstbomen kunt u vele kanten op. Kiest u voor een grote of een kleine boom en heeft u liever een natuurgetrouwe boom of een hele kleurrijke boom? Tijdens onze kerstmarkt in Breda kunt u onze kerstbomen met elkaar vergelijken!