kerstmarkt Brabant

Voor de leukste kerstmarkt van Brabant moet u bij Poppelaars zijn! Wij zijn dol op Kerst, u toch ook? Een mooi versierd huis brengt u meteen in de kerststemming. Ook de tuin kan natuurlijk mooi worden versierd met Kerst. Voor de leukste kerstdecoraties moet u zeker eens langskomen op onze kerstmarkt in Brabant. Wij decoreren ons tuincentrum rond de Kerst altijd met veel plezier. Kom gezellig langs!

Gezellige kerstmarkt in Brabant

Gezellige kerstmarkt in Brabant

U alvast in de kerststemming brengen is ons doel tijdens onze kerstmarkt in Brabant. Ons hele kerstassortiment staat voor u uitgestald:

  • Prachtige kerstdecoraties, zoals sobere en rijkelijk versierde kerstballen en kerstboompieken, mooie kaarsen en allerlei andere originele decoraties die passen bij de laatste kersttrends.
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten. Wij verkopen zowel kleurrijke kerstverlichting als ouderwetse vlammetjes en LED-verlichting.
  • Kerstbomen. Nordman-sparren, Fijnsparren… u vindt ze bij Poppelaars!
  • Kunstkerstbomen. Onze keuze voor kunstkerstbomen is heel ruim. We verkopen natuurgetrouwe bomen en gekleurde kunstkerstbomen.

Loop gezellig een rondje over onze kerstmarkt en laat u vooral adviseren door een van onze medewerkers!

Ontdek de nieuwste kersttrends op onze kerstmarkt in Brabant

Kersttrends veranderen ieder jaar weer een beetje. Het leuke is dat de trends nooit heel rigoureus veranderen, maar geleidelijk in elkaar overvloeien. Zo kunt u ieder jaar makkelijk meegaan met de volgende trend. Tijdens onze kerstmarkt in Brabant ontdekt u de huidige kersttrends. De klassieke Kerst blijft altijd onaangetast. Voor veel mensen zijn er geen andere kerstkleuren dan rood, groen en goud. Wilt u toch nét even iets anders? Ga dan voor de groene kersttrend met verschillende tinten groen. Als u dit jaar helemaal iets ander wilt dan is de grijs & roze of blauw & bruine trend dé kersttrend voor u!

Kerstbomen kopen op onze kerstmarkt in BrabantKerstboom kopen in Brabant

Bij kerst hoort natuurlijk een kerstboom; of dit nu een echte of een neppe kerstboom is. Bij ons tuincentrum koopt u alle populaire soorten kerstbomen. Uiteraard pronken wij met onze Nordmann-sparren, want dit zijn toch altijd weer de mooiste en volste bomen. Een nadeel is alleen wel dat deze bomen iets duurder zijn. Kunstkerstbomen verkopen we in vele kleuren en maten. Van natuurgetrouwe bomen tot knalroze bomen; wij hebben het allemaal. Tijdens onze kerstmarkt in Brabant kunt u onze kerstbomen met elkaar vergelijken!