Bloemen Breda

Op zoek naar de mooiste bloemen in Breda? Poppelaars tuincentrum is specialist op het gebied van bloemen en biedt alles wat u nodig heeft op het gebied van bloemen. Snijbloemen (denk een bos tulpen, rozen of lelies), boeketten (verse, gemengde, prachtig opgemaakte boeketten), bruidsboeketten, rouwboeketten, thema boeketten (seizoensgebonden of met als thema geboorte van een jongen of meisje, moederdagboeketten enz.). Ook in ons tuincentrum in Breda vindt u prachtige bloemen en planten voor in de tuin. 

Bloemen bestellen Breda

Geen zin of tijd om langs te komen? Of iemand anders verrassen met een mooi boeket bloemen? Bestel dan gemakkelijk en snel in onze webshop! 

>> ONLINE BLOEMEN BESTELLEN

De boeketten zijn online te bestellen in 3 maten (standaard / groot / XL) en het is mogelijk er een bijpassende vaas bij te kopen of zelfs wijn, bubbels of een knuffelbeer. U kunt gratis een kaartje toevoegen aan het boeket of kiezen voor een luxe kaartje van € 1,-. 

Bloemen in Breda

U bent natuurlijk altijd welkom in ons tuincentrum. Onze bloemist staat voor u klaar en maakt graag een boeket geheel naar uw eigen wensen, klaar terwijl u wacht. Poppelaars tuincentrum, dé bloemist van Breda met altijd verse bloemen direct van de veiling! Met de klantenkaart van Poppelaars tuincentrum spaart u bij ieder boeket punten die u later in kunt ruilen voor leuke kortingen! Kom langs, of neem eerst contact met ons op. 

Contact

Contact

___________________________

Poppelaars Budget Bloemen en Planten
Rietdijk 1B
4824 ZB Breda

076-5414624
info@poppelaarstuincentrum.nl

___________________________

Openingstijden

 Maandag  10.00 - 18.00 uur
 Dinsdag  09.30 - 18.00 uur 
 Woensdag  09.30 - 18.00 uur
 Donderdag  09.30 - 18.00 uur
 Vrijdag  09.00 - 18.00 uur
 Zaterdag  09.00 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten