Bloemen Breda

Iemand verrassen met bloemen in Breda? Heeft uw neefje eindelijk zijn rijbewijs gehaald, of haalt u alles uit de kast voor Valentijnsdag? Poppelaars biedt een uitgebreide collectie aan snijbloemen en boeketten voor elke gelegenheid. Via onze webshop kunt u eenvoudig de bloemen thuis laten bezorgen.

Bezoek onze webshop.

De mooiste bloemen bij ons in Breda

Soorten boeketten uit Breda

Onze boeketten zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten. U kunt ze bestellen in drie maten: standaard, groot en extra groot.

  • Bruidsboeketten. Uw trouwdag is een bijzondere dag, waarop bloemen onmisbaar zijn. U kunt een bruidsboeket natuurlijk helemaal aanpassen aan uw eigen stijl, hoe eenvoudig of bont u de bruiloft ook maakt. Onder genot van een kop koffie of thee kan onze bloembindster uw wensen doorspreken, u van advies dienen en creatieve ideeën aandragen. Niet alleen het boeket is belangrijk maar ook de corsages en eventuele bloemversieringen in het haar of hoed.
  • Rouwarrangementen. Voor een mooi afscheid hebben we prachtige rouwboeketten. Bij het boeket kunt u ook kiezen voor een lint in een kleur naar keuze.
  • Seizoensboeketten. Warme en sfeervolle herfsttinten in het najaar, een bont veldboeket in de lente: elke seizoen heeft zijn eigen uitstraling, waar altijd een boeket bij past.
  • Geboorte dochter of zoon. Voor de kersverse ouders een boeket, en voor de jarige job een donzige teddybeer. Zo wordt de dag nog specialer!

 

Hoe houdt u de bloemen zo lang mogelijk goed?

Als u een prachtige bos bloemen op tafel hebt staan, wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een belangrijke eerste stap hierbij is een bloemen van goede kwaliteit te kopen. Snijd de steeltjes van de bloemen schuin af, dan nemen ze beter water op. Zorg er ook voor dat de vaas waarin u ze zet goed schoon is en u de bloemen elke dag of om de dag vers water geeft. Zet ze op een lichte plek neer en buiten de tocht.

 

Poppelaars in Breda verkoopt prachtige bloemen

Een extraatje bij uw bloemen uit Breda

Uw boeket nog persoonlijker maken? Geef de jarige een fles wijn, of voeg een gratis kaartje toe en schrijf er een leuke boodschap op. Voor € 1,- kunt u het boeket uitbreiden met een luxe kaartje. Twijfelt u of de geadresseerde wel van rode rozen of zonnebloemen houdt? Doe hem of haar dan een bloemenbon cadeau, dan kan het nooit misgaan! met een bloemenbon kan de jarige namelijk zelf iets moois uitzoeken in onze bloemenwinkel. Kom snel eens bij ons langs!