Kerstshow Breda

De mooiste kerstshow van Breda staat ieder jaar bij Poppelaars tuincentrum! In het najaar steken al onze medewerkers de handen uit de mouwen om een prachtige kerstbeleving neer te zetten. Prachtige verlichte kerstbomen volgens de laatste kersttrends en de leukste kerstdorpjes: Poppelaars is een tuincentrum dat van kerst een ware beleving maakt! Bij ons vindt u alles om van uw huis ook een prachtig kerstparadijs te maken.

Kerstbomen en kunstkerstbomenMooie kerstshow in Breda

Of u nu voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom gaat, bij Tuincentrum Poppelaars vindt u ze in alle hoogtes en voor ieder budget. Bezoek onze kerstshow om de bomen te bekijken of om onze medewerkers om advies te vragen. Zo kunt u kijken hoe de echte kerstbomen ruiken, of ze niet te scherp zijn, en of ze een mooie vorm hebben. Bekijk ook onze prachtig gedecoreerde kerstbomen, in de klassieke rood-groene kleuren of romantische pastelkleuren, om inspiratie op te doen!

Kerstversiering

Kerstballen, kerstslingers, kerstverlichting en kerstkransen… alles voor in de boom en voor het versieren van het huis vindt u bij Tuincentrum Poppelaars. Dek de tafel met een authentiek kerstkleed en zet servetjes met rendieren op tafel. Of wat dacht u van een leuke kerststolp in de vensterbank? Kruip onder een warme deken, een kopje warme chocolademelk erbij en zet de open haard maar aan!

Kerststukjes in de kerstshow Breda

In onze kerstshow in Breda besteden we ook aandacht aan de leukste kerstaccessoires, zoals kerststukjes. U kunt ook inspiratie opdoen voor het maken van uw eigen kerststukje! Combineer bijvoorbeeld:

  • gouden of zilveren kerstballen
  • rozenbotteltakken
  • mos
  • nepsneeuw.

Kies er een leuk diertje bij, zoals een hert of een vogeltje. Leg het op een houten plank of zet het in een mooie robuuste schaal en uw kerststukje is klaar!

Wanneer is de kerstshow in Breda?

Wilt u weten wanneer er een kerstshow plaatsvindt in ons tuincentrum in Breda? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of kijk verder op onze website meer informatie.  Hier vindt u ook al onze producten en handige informatie als bijvoorbeeld tuintips en onze plantengids.

Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen mocht u nog vragen hebben over een van onze producten, wij staan u graag ter woord!