Vandaag geopend van 10:00 t/m 18:00

Carnavalswinkel Breda

Bij Tuincentrum Poppelaars in Breda bent u in onze carnavalswinkel op het juiste adres als u op zoek bent naar een super gave, originele of gekste carnavalsoutfit! Carnaval moet natuurlijk ieder jaar groots gevierd worden en daarom zoeken de meest trendy carnavalskleding voor in onze carnavalswinkel. In onze webshop kunt u al wat carnavalskleding bekijken. In onze carnavalswinkel in Breda kunt u de outfits passen en kopen.

Populair carnavalspak man

Dit jaar zijn ze enorm populair! De carnavalspakken van OppoSuits voor mannen. Pakken in allerlei printjes als Pac-man, een opvallende kleur of een panterpak. 

Populair carnavalspak dames

Bij de dames zijn de carnavals kostuums van Leg Avenue ontzettend populair. In alle soorten, maten, kleuren en figuren. Van Disney tot sexy en van clown outfits tot leuke cowgirls. 

Carnaval kostuum in Breda

In onze carnavalswinkel in Breda kunt u alles vinden om uw carnavalsoutfit helemaal compleet te maken. Denk dan bijvoorbeeld aan hoeden, confetti, pruiken en alle andere accessoires, zoals kettingen en oorbellen. Wat kunt u zoal in onze carnavalswinkel vinden?

Wilt u niet teveel geld uitgeven aan carnavalskleding? Wij hebben ook goedkope carnavalskleding, zoals carnavalspakken voor dames en heren.

Carnavalswinkel in Breda bij Tuincentrum Poppelaars

Originele carnavalskleding in Breda

Elk jaar is natuurlijk dé vraag... wat wordt uw carnavalsoutfit? Carnavalskleding wordt ieder jaar populairder en origineler. Natuurlijk hebben wij in onze carnavalswinkel ook kleding met het thema cowboys, piraten, indianen, politie, leger, maar ook superhelden van TV of uit games. Bent u overigens een echte muziekliefhebber? Ga dan eens als hippie verkleed of kies een reggae outfit. Zoekt u een carnavalsoutfit die echt niet in de kroeg te vinden is en helemaal tip is?? Ook daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Zo hebben wij onder andere ook opposuits pakken. 

Carnavalswinkel in Breda

U bent in onze carnavalskleding en woont u in de buurt van Breda? Kom dan gerust eens langs in onze carnavalswinkel bij Tuincentrum Poppelaars! Bij ons kunt u de carnavalskleding op uw gemakje even passen. Zo bent u er zeker van dat de kleding perfect past voor u. Bekijk de openingstijden van Tuincentrum Poppelaars in Breda en dan zien we u hopelijk snel in onze carnavalswinkel. 

Contact

Contact

___________________________

Poppelaars Budget Bloemen en Planten
Rietdijk 1B
4824 ZB Breda

076-5414624
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  10.00 - 18.00 uur
 Dinsdag  09.30 - 18.00 uur 
 Woensdag  09.30 - 18.00 uur
 Donderdag  09.30 - 18.00 uur
 Vrijdag  09.00 - 18.00 uur
 Zaterdag  09.00 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten