Tuinplanten

  Bij Tuincentrum Poppelaars in Breda vindt u de allermooiste tuinplanten in alle soorten en maten. Het grote voordeel aan onze tuinplanten? Bij ons vindt u vele soorten verse tuinplanten van goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wij heten niet voor niets Poppelaars Budget bloemen en planten. Onze planten worden met zorg geselecteerd bij de kwekers en dat kunt u zien! Iedere week vindt u bij ons verse planten voor in de tuin, uiteraard passend bij het seizoen.

  Éénjarige tuinplanten

  Vaste tuinplanten

  Bomen, heesters en coniferen

  Fruitplanten

  Bloembollen en zaden

  Bodembedekkers

  Tuinplanten aanbieding

  Als u op zoek bent naar goedkope tuinplanten, kom dan zeker naar Tuincentrum Poppelaars Budget Bloemen en Planten in Breda! Wij hebben vele aanbiedingen en scherp geprijsde tuinplanten. Bekijk hier onze aanbiedingen of breng een bezoekje aan ons tuincentrum voor meer scherp geprijsde artikelen.

  Tuinplanten in het voorjaar

  Het ideale moment op planten in de tuin te zetten is veelal het voorjaar. Er zijn heel veel tuinplanten beschikbaar die in het voorjaar bloeien. Vergeet ook niet die prachtige bloembollen. In het voorjaar draait het om kleur in de tuin en in ons tuincentrum vindt u daar volop aanbod in! 

  Tuinplanten in de herfst

  We horen u denken; tuinplanten in de herfsttijd? Ja, zeker! In de herfst kunnen tuinplanten de mooiste kleuren aannemen, van rood tot bruin en geel. Kom vooral langs bij ons tuincentrum voor de mooiste planten die ook in de herfst een mooie toevoeging zijn voor uw tuin. 

  Tuinplanten in de zomer

  Er zijn een heleboel planten in de tuin die bloeien in de zomer. Kom zeker eens bij ons langs als u op zoek bent naar zomerbloeiers. De anemoon, clematis, geraniums en margriet zijn een kleine greep uit ons grote assortiment tuinplanten die perfect zijn voor de zomerperiode.

  Tuinplanten in de winter

  Winterbloeiers, oftewel planten die bloeien in de winter, zijn er niet heel veel. Wel zijn er veel groenblijvende planten die uw tuin alsnog wat kleur kunnen geven. In ons tuincentrum in Breda kunt u terecht voor een groot assortiment winterharde tuinplanten, zoals de skimmia, mahonia en bergenia.