Bloemist Breda

Bij de bloemist van Poppelaars Tuincentrum in Breda vindt u elke dag verse bloemen. Het assortiment van onze bloemist in Breda is perfect afgestemd op het seizoen, zodat u elk seizoen passende en verse bloemen vindt. Of u nu een eigen boeket laat samenstellen of een van onze meeneemboeketten kiest; u vindt de mooiste bloemen bij ons in het tuincentrum!

Ruim assortiment bij onze bloemist in Breda

Bij onze bloemist in Breda vindt u een ruim assortiment. Niet alleen hebben wij veel verschillende bloemen en boeketten te bieden, wij hebben ook een ruim assortiment vazen, potten en manden. Zo gaat u altijd naar huis met een compleet verzorgd boeket. Wilt u de bloemen laten bezorgen? Tegen een kleine vergoeding kan onze bloemist in Breda daar ook voor zorgen!

Ook voor speciale gelegenheden

Bij onze bloemist in Breda vindt u niet alleen de mooiste bloemen en boeketten, maar ook speciale arrangementen. Voor een bruidsboeket of een mooi rouwarrangement bent u bij onze bloemist in Breda ook aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u een mooi boeket of arrangement krijgt. Kom langs in ons tuincentrum in Breda en ontdek de mogelijkheden!

Contact

Contact

___________________________

Poppelaars Budget Bloemen en Planten
Rietdijk 1B
4824 ZB Breda

076-5414624
info@poppelaarstuincentrum.nl

___________________________

Openingstijden

 Maandag  10.00 - 18.00 uur
 Dinsdag  09.30 - 18.00 uur 
 Woensdag  09.30 - 18.00 uur
 Donderdag  09.30 - 18.00 uur
 Vrijdag  09.00 - 18.00 uur
 Zaterdag  09.00 - 17.00 uur
 Zondag  Gesloten